Здраво. Во потрага сум по part-time job (по можност - remote). Имам примарна работа но имам потреба и од дополнителна. Имам напредно познавање на англиски јазик, сум комуникативна и имам работено во sales како и administrative roles. Ако имате нешто да ми понудите, бујрум.
https://teachmetraffic.com/?_lp=1&_...s1ig1a53gth06731d43be3a711.79847024&scroll=43 Znam deka prasanjeto ne e za tuka No ima li nekoj iskustvo so platformava
Zito za Skopje 32.000, za pomalite gradovi pomala plata, ima momentalno aktivni oglasi vidi gi , gi pisuva i platite.
Ne se normalni, sto pa kaj niv da pazaram ic ne se evtini. Znaci Kam, Kiper i Stokomak se naj ok so plati.
Да ли некој знае како се вика Норвешка фирма во Куманово, колку слушнав изработуваат апликации.. (работа од дома) И што е најбитно даваат многу добра плата. Има ли некој што знае како да се аплицира за вработување?
Фирмиве сакаат да им работи некој, или само објавуваат огласи и се жалат како нема кој да ранќботи, не разбирам? Бев на прво интервју, ме викнаа на и второ техничко таму, ајде бев завршив. Рекоа одговор до петок, но ги немаше па во понеделник пишав меил на кој добив одговор дека сум во потесен круг влезена и дека ќе ме контактираат. За после 15 минути, да го објават повторно истиот оглас насекаде. Добро кој к*рац, сериозно?
Дали има некое место во Скопје каде што ќе можам да работам само за време на викенд како студент? Преку неделата сум многу зафатена со предавања, викендот ми е единственото слободно време.
Можеш да прашаш во бутици по моловите или во маркетите. На овие две места секад им требаат луѓе. Не чекај на оглас, само влези си и прашај. Ќе им кажеш вака и вака, сакам да работам, ми треба само прва смена и на некое место ќе те примат. Во Скопје, доста места имаат потреба од работа.
Баш по моловите нема да дозволат само прва смена. Најчесто прва земаат/им даваат на тие што се повеќе време таму, а втора смена е погоема гужва секогаш и за втора најчесто бараат повеќе луѓе.