Тешка работа во маркет или во мол да биде само прва смена. Единствено да работи како хигиеничарка во некоја фирма или ординација.
знаете фирма во Скопје каде што се бара работа на компјутер со завршен факултет но да не е потребно големо работно искуство
Некој да понуди работа за студент, од дома, на половина работно време или флексибилно, да не е каталошка продажба и рекламација на производи. (Кол центар, средување и обработка на податоци, правење онлине нарачки, комуникација со клиенти или нешто слично)
Не ја сфаќам работава? Некој да сподели за што се работи? https://kariera.mk/job/LNcz657dx0SElsdCWl3wFw/specijalist-za-srpsko-hrvatski-jazik
Здраво дали можам да се вработам како физиотерапевт со Уверение за положени испити ? Бидејќи ќе треба време да се изготви Дипломата, така ми кажаа на студетски....Ви благодарам
Здраво! Да напишам што и како знам и умеам, ако има некој кому му требаат вештини ко моите, нека ме контактира: - Adobe Photoshop/Illustrator/InDesign - напредно познавање. Од флаерче до фул книга (корица и внатрешност), креирањето не ми е никаков проблем; - Adobe After Effects - солидно познавање. Знам да креирам анимации, и генерално добро се снаоѓам во програмата; - Microsoft Office - Word/Excel/PowerPoint на ниво да можам да креирам сложени формули со автоматизација во Excel и анимации во PowerPoint; - Canva - напредно познавање, имам и сопствен pro account; - Без проблем можам да употребувам разни AI алати, и соодветно да го изменам нивниот оригинален output; - Имам познавање од функционирање на алатки како Asana; - Не би се нарекла кодер, но знам доволно да прочитам код и да го манипулирам соодветно, значи и изработка на custom HTML email templates не ми е проблем; - CapCup - солидно познавање. Можам да едитирам видеа, со сечење, лепење, ефекти, транзиции... - Англискиот го владеам на прилично високо ниво. Не сум од Скопје, не сум во можност да патувам, и за жал не сум во можност ни да се движам баш многу, затоа remote позиција би ми била идеална. Благодарам.
Здраво Дали тука има некој вработен во Телеком да ми каже дали за агент во контакт центар се работи трета смена ? Поздрав