Здраво. Моја блиска нема профил па побара да прашам дали некој има работено во Support and Solutions Center MK и како е со плата?
Некој да знае каде бараат работници? Итно ми е потребна работа било каква, веќе аплицирав на неколку огласи што ги пронајдов на кариера, вработување итн.. Графички дизајнер сум со искуство исто така во менаџирање и водење на интернет страни, имам познавање на Microsoft office, photoshop, illustrator, canva. Исто така знам англиски и српски јазик Иначе сум од Велес, но би прифатила работа и во Скопје или Штип
Сеедно, ситуацијата ми е тешка моментално па затоа не биран дали е маркет дали е кујна фирма или пак според тоа што го знам. Исто така имам работено 6 години во текстилна фирма како шијач
Vo Skopje site pogolemi marketi ,stokomak,kam,tineks,baraat prodavaci,tuka ne ti treba ni treba nikoj ke te viknat odma,isto vo Silbo pekari imaat ponudeno i prevoz za Kumanovo ,Veles,bliskite gradovi.Vo zonata Kojlija vo PETROVEC,baat rabotnici za deklaracii.
Здраво, моментално сум вработена, но во текот на работните саати имам простор сега за сега да доработувам уште нешто плус. Барам на нет некоја хонорарна работа, но не наоѓам. Некоја насока или некој од искуство што заработува плус ама да е поедноставно, бидејќи немам време за нешто покомплексно сепак. Благодарам <3
Не знам колку ќе сум ти од помош, ама овде бараат цело време работа за луѓе кои познаваат Германски. Газдите се од Валандово, седиштето е во Германија. Имаат вработени и во Македонија и во Германија. Како ќе се договорите, дали може од дома константно - не знам. Ама многу другари ми работат во оваа фирма, многу се задоволни и со плати, и со однос...
Темава не е одговара, ама ај Дали вреди да се учи сметководство од почеток со цел повеќе можности за работа?
Барам работа од дома, може и интернет работа како испомош или на пола работно време. Англискиот ми е одличен и усно и писмено, германски некаде на Б2 ниво, би преферирала писмено со германски, бугарски јазик исто така солидно и усно и писмено. Не е потребно пријава, стаж и сл. работи, само за дополнителен приход. Флексибилна сум и брзо учам. Ако не е интернет работа, локацијата ми е Штип.