Ако сакаш пиши ми тука или во порака каде точно се наоѓа, плата, работно време и слично, да и пренесам. Фала
Некој да ми понуди работа нешто call centar , наплата на кредити ,имам економски факултет отсек маркетинг но немам работено нешто во тој дел. Доколку има некој контактирајте ме
Барам работа во Скопје. Имам искуство 10 годишно како новинар, солидно го владеам англискиот, а изучувам во моментов и германски јазик (завршено А2 ниво). Можам да работам во контакт центар, односи со јавност, работа која подразбира контакт со луѓе, секретар. Може да понудите и хонорарна работа (но да не биде каталошка продажба)
А ова што се полага агенција за администрација,џабе е тоа и да положиш се или? Им губат време на луѓето да учат и ништо на крај ...
Не е губење време. Тие тестирања се ради селекција на кандидатите. Три фази на селекција се. Тој испит, штом еднаш се положи, важи извесен период за следни конкурси , ама колкав период е важноста , најдобро таму ќе ви објаснат. Инаку има важност, само за во државни институции: Министерства , инспекторати т.е. само за конкурси во институции , објавени преку агенцијата за администрација.
Отвори на LinkedIn, има премногу огласи за со твојот факултет. Не оди, во кол центар. @Jordanco Smart, исто и за тебе важи. Контакт центар Teleperformance и има уште два други...
Dali nekoj znae kaj da se obratam za rabota, mislam na onie koi redat sminka vo dm, cosmo drogerii bi sakala takva rabota da najdam ako moze nekoi da mi pomogne