Дали знаете некој ресторан кој бара работници за хонорарна работа преку викенд? Да биде на територија на о. Кисела Вода, евентуално Аеродром.
Пред едно мислење е објавено... Листајте и пред да напишете, може ќе прочитате нешто што ви одговара. Летото повеќе бараат ама можно е и сега. Ако влезеш во некој локал и прашаш сигурно ќе добиеш најточни информации. Пробај така. А некогаш и објавуваат на самиот локал дали им е потребен персонал. Побарај кои ги има во близина и провери им ги и социјалните мрежи.
Grad na vrabotuvanje.......____prilep___ Raboten odnos...............(neopredeleno/opredeleno vreme) Rabotno mesto...............imam sredno obrazovanie Struchna sprema.............___/__________ Stranski jazici................____angliski_________ Poznavanje na kompjuteri..______da_______ Vozchka dozvola ......_____polagam momentalno_______ Drugi specifiki................(...drugo shto bi se pofalile... dobro poznavanje na kompjuter
Што поточно ти е прашањето? А и треба да е на кирилица, не само во CV (ако ова е веќе извадено од CV) туку и на форум, па и секаде на друго место.
Има некој инфо, колку е плата во Фитофарм во производство ? Бидејќи гледам, еден ист оглас, вртат подолго време ? Фармацевтски / хемиски техничар ССС, бараат ? Нешто сумљиво ми е ? Или пак си праат бесплатна реклама по ова огласиве или се работи за мала плата. Трето нема.
Дозволете ни да се погрижиме за вашиот простор! Нудиме: ✅ Тековно и генерално чистење ✅ Канцеларии, станови, куќи и деловни простори ✅ Наши средства и опрема ✅ Брза, сигурна и дискретна услуга Вашиот дом во сигурни и чисти раце! Повеќе инфо во порака
Здраво, имам 21 година, имам одлично познавање на Англиски јазик и вешта сум со компјутерите. (Одлично познавање на Office, делумно познавање на програмски јазици) Барам работа што може да се извршува од дома. Работата може да биде: Администрација Работа со документација Онлајн комуникација со клиенти Внесување податоци
Jas rabotev tamu, od 6 do 2 popladne, tri saata prosetuvas ama posle uste 4-5 saata stois bzv, noze ne te drzat od dosada. Sega site sto se nafakjaat da rabotat stoejki, begaat na strana, barem e platata tripati pogolema otkolku vo mk. Plus posle rab iskustvo vo meriot, retko koj ne bi te primil. Jas licno ne bi se vratila posto sum alergicna na vanila orhideja, a cel restoran se prska so toa, inaku ovaka sè bese vo red.