18 годишна девојка ја бара својата прва работа. Работа во кујна, миење садови, собарка, хигиеничарка... Ако некој знае во околината на Струмица ве замолувам да ми пишете.
некој што има искуство да сподели со jobrack, како е процедурата и дали можеби има некој најдено работа, а да не е ghost-нат од работодавачот. Имам слободно време после 3 и пол, па би сакала да се пробам за некоја part-time.
Добро вечер ме интересира дали има некој кој има искуство со работа од дома и како да започнам бидејќи моментално морам од дома Имам вештини во пишување есеи,текстови,статии,но би работела било што не мора да е строго пишување некој совет,предлог би ве замолила
Dali nekoj ima iskustvo so rabota na pola rabotno vreme vo Pandora? Dali sam se dogovarash koga ti odgovara da gi odrabotish saatite, kolku plakjaat? Isto me interesira iskustvo vo Zia?
Не знаев каде да прашам ама секако не е згрешена темата. Ме интересира колку и дали има право работодавецот да испрашува за сите предходни работни места на работникот? Искрено не мислам дека е неопходно да одговорам на истото доколку не е задоволен од работата нема никаков проблем. Би ги кажала тие места каде што сметам дека треба ама се не поради одредени причини. Сакав да знам дали има некаков закон за истото.
Глупаво ми е бидеќи се јавуват и прашват за тебе како за којзнај шо а многу проста работа се работи. Па те трачарат и така натаму.. предвреме размислувам
Здраво, јас сум општ лекар со завршен Медицински факултет и лиценца за работа. Дали некој познава матичен лекар на кој му треба општ лекар во ординацијата? По можност во Скопје и околината.
Здраво. Ние сме здружение Неурофидбек- Битола. Ни треба логопед за работа на берхингер логопедски сет. Доколку сте слободна може да соработуваме. Поздрав!