Девојки, дали некој може да ми помогне,неможам да најдам огласи за ситу молл.... за бутици ако има некој информација ве молам пишете
Здраво Феминки, ме интерсира каде можи да сретнам оглас за вработување за Комерцијална банка,сум видела од други банки и сум била на неколку интервјуа ама за жал ништо али од оваа банка ЈОК....немаат ништо ни на веб страната ?!
девојки да ве прашам нешто незнам каде да пишам и овде одлучив ,работа во фризерски салон бараат со работно искуство и мора да имаш диплома и школо ? или можат да те примат без тоа ако те бива за работа навистина или све зависи од газдарицата ?ако знае некој нека пише што имал искуство или што работи
Абе дечки барам некаква работа, со кратко време или некаде каде не би ми правеле проблем за осигурување, зашо сепак сум студент... Би работела макар и како бебиситерка ... Ако некој нешто знае нека ми пише лп. Тенкс
јас мислам дека треба да имаш некаква си диплома да може бар газдата да те пријави како практикант (ако дојдат инспекции, да имаш црно на бело) најдобро да не фрлаш многу пари да си земеш диплома од работничкиот универзитет кочо рацин скопје и да си најдеш фризерски салон каде ќе учиш само напред и со среќа Спојлер ако е некој маалски салон може и би можела во почеток да одиш на пракса без диплома ама сепак мислам за понатаму ако сакаш да продолжиш сама да работиш ти треба диплома
Mislete i na nas postarite!Ako ima nekoj zainteresiran i da mu e potrebna pomos doma ,dodeka ste na rabota, POBARAJTE ME!cuvanje deca,perenje, peglanje,gotvenje.....
имам завршеноо средно ...барам работа како продавачка за во бутик маркет парфимерија ако имате нешто пишете ми во лп ...фала однапре д
Имам завршено средно,моментално сум студент вондреден на правен факултет и барам работа во БИТОЛА. По можност во бутик,парфимерија,продавница за чевли... Фала ви однапред,контакт во ЛП
И јас барам работа во Струга, бутик, парфимерија, маркет... не е битно, било што. Пишете ЛП доколку знае некој.
-sada sam bio na razgovoru za posao u jednoj poznatoj kompaniji,jako su iznenadjeni jer znam makedonski jezik odlicno posto im je neophodan jer izvoze za makedoniju i otvaraju predstavnistvo u sk,inace diplomirani ekonomista sam . nadam se da ce me primiti