Барам работа како бебиситерка, чување на деца и помошничка за чистење во Скопје. По можност за време на викендите. Возачка дозвола немам. Млада сум, добро се снаоѓам со деца, полна со енергија за работа, организирана, одговорна, педантна... Известете ме преку лична порака.
Zdravo feminki imam potreba od rabota na promocii , delenje flaeri , lepenje plakati .Pa ako nekoj od vas znae nekoja agencija ili nekoj oglas neka prati link ili neka pise.Vi blagodaram
Имам 18 години и би сакал да работам во сендвичара во Скопје. Имам завршено угостителско и имам мало искуство со работа во сендвичара бидејки одев на пракса во сендвичара.
Барам работа за делење и лепење на плакати (или анкети) ако некој знае некој оглас или можеби некоја агенција нека пише во лп .
Дали некој од вас познава возрасна жена, окоолу 50 години, која има основно познавање на германски јазик и е расположлива, вредна, чиста и знае да готви, за чување на постара жена во Германија?
Барам работа како бебиситерка, чување на деца не помали од една година во Прилеп. Може да работам и во викенди. Доколку се децата поголемки можам да им помагам со домашните задачи. Имам 21 година. Исто така, давам часови по англиски јазик за основци, спремање пред тестови и сл. При крај сум со студиите по Англиски јазик. Ако има заинтересирани нека ми пишат ЛП
Ми треба итно работа, имам искуство само како шанкерка и продавачка во мала продавница. Сега ако може некој да ми предложи или во продавница, бутик, или слично, само не во конфекција. Исто така ми треба да бидам осигурана на полно работно време и работата да е во прилеп. Ако некој нешто има разбрано пишете ми ве молам.
Барам девојки од 18 до 30 години, невработени со огромно искуство и познавање на козметика, најновите трендови, и во глобала убавина и нега за понежниот пол. Би ве упатила на интервју со тоа што може да ме контактирате на емаил. Се работи за бизнис план, кој има потреба од тој тип на експертизам, со загарантирана заработка и идно вработување. Се разбира ако сте позитивни, амбициозни, и ентузијасти кои не размислуваат кога доаѓа во прашање нешто револуционерно и ново на пазарот. ВИ нудам идно партнерство и долготрајно решение за вашето животно прашање. Се што треба да поседувате е љубов кон убавината и козметиката. Пишете на biznisproekt@yahoo.com Предност имаат девојки од Скопје.
Феминки!! Заработка преку интернет. Сајтот ми е испробан која што сака може да се регистрира на линкот http://www.neobux.com/?r=ileppmk и да заработи пари за шопинг . . не се заработува преку ноќ бидете упорни и не се откажувајте.
Само што го видов ова, се надевам ќе ти биде од помош http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/helen-doron-teacher/11867