Не знам ништо подетално за нив, за жал. Ги имам вака слушнато, странско училиште се, па според тоа би требало и условите да им се ок. Ете и во огласот е наведено дека следи обука за нововработените, што значи си имаат нивни посебни стандарди на работење, а тоа дава слика за сериозност и професионалност Мислам дека вреди да пробаш, особено кога ќе ги земеш во предвид нашиве училишта за странски јазици и условите кои професорите ги добиваат таму
Работа во Куманово?? Во продавници, бутици, или пак фризерско студио? Ако некој нешто знае би сакала да ме извести
Најчесто пребарувам огласи на www.najdirabota.com.mk www.vrabotuvanje.com.mk www.avrm.gov.mk www.reklama5.com www.pazar3.com Се надевам ке ви бидат од помош,секојдневно има по некој нов оглас,па можеби ќе ни се посреќи. Dushice знам дека елида маркет постојано има оглас за вработување,а за фризерско студио пребарај на аврм имаше две студија кои бараа фризер женски
Лепиме секаков вид на плочки (керамика,гранит,порцелан...).Брзо и квалитетно. Лице за контакт:Горан (076/22-97-87)
Работа во Битола, во бутици, парфимерии и слично?? Останав изненадно дома по не знам кој пат , таман ќе свикнеш на некоја работа и ништо (јаката работа ама тоа е).
Посетете го профилот на дадар на фб објавил дека бара фризерка со искуство па ако некоја се занимавала со ова и ако барате работа може ке имате среќа
Девојки, дали е некоја од вас заинтересирана за работа во Охрид летово како шанкерка или келнерка на плажа со обезбеден смештај и осигурани.повеке информации во лп
девојки да не знаете негде дали бараат некој за летово, сите три месеци што сум на распуст сакам да работам (јуни, јули, август) во скопје, во кафич, продавница, парфимерија што било.. ако знае некој ве молам лп нека ми пише
Се бараат итно женски кандидати за позицијата Assistant Waitress за потребите на бродската компанија Carnival ! Потребно е кандидатите да имаат познавање од англиски јазик и да имаат над 21 година. Сите заинтересирани можат да испратат CV на info@majomi.com.mk или да се јават на 078/204-779
Девојки би ве замолила ако слушнете за работа како комерцијалис во охрид да ми пишете .ви благодарам однапред
Bi bil nekoj zainteresiran za rabota vo kol centar, se raboti na teritorija na CH, potrebno e poznavanje na Srpski. Potrebna kvalifikacija - mok za ubeeduvanje i ne prifakanje ne za odgovor pozelno (ne presudno) e predhodno iskustvo vo prodazba (od bilo kakov tip). dokolku e nekoj zainteresiran, pratete mi privatna poraka, ke vi dostavam e-mail za aplikacija za intervju
Доколку си со факултетска диплома не се надевај дека ќе те примат (на повисока позиција), ќе си работиш исто со некој што едвај средно завршил..... на моја братучетка и се случи тоа за плати нема да коментирам, мислам дека е јасно колку може да се зима во оваа наша чудесна Македонија.