1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам работа

Дискусија во 'Барање работа' започната од Marley, 25 јануари 2010.

1. Bah

Bah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2014
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    1.188
    Договор на део и волонтер се 2 различни работи. Волонтерите не земаат повеќе од 4000 денари и не се здравствено и пензиски осигурани, тие права ги добиваат преку фондот за здравствено осигурување како и секое друго невработено лице.
    Доктори волонтери незнам дали има, иако ми се чини дека нема, барем не во јавни установи.

2. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Jас работам на клиника,сестра сум ама со решение,претходно една година волонтирав по 4 500 ни даваа ама тоа беше пред 3 години сега според некој си нов закон несмее да има волонтери,мора сите да имаат договор и да ги плаќаат повеќе,така слушнав.

Последна измена: 26 ноември 2014
  3. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    ^ И јас знам дека волонтери земаат најмногу 5 000 денари, а со толку сигурно не би можела да живеам во Скопје.
    @kala21 доколку познаваш некој таков те молам пиши ми лична порака. Би ти била благодарна.

4. hologram

hologram Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Здраво, би сакала да прашам дали некој има искуство со програмата за млади банкари од про кредит банка, секоја информација е добредојдена .
    Ви благодарам

5. nananananana

nananananana Активен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2014
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    5
    Здраво, дали некој знае некоја аптека во Штип што нуде работа фармацевтски техничар

6. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.463
    Допаѓања:
    48.463
    Конекретно за на клиника,ниту еден волонтер не зема по 12 000-13 000 ден, не знам од каде таа информација.

Нема огласи за волонтирање таму бидејки начесто се оди тет-а-тет со директортот на клиниката ако одлучи дека му треба човек и да те земе. Се почнува како волонтер и платата за волонтирање е од 3000-4000 ден. Волонтирањето не е на определено време и може да те држи како волонтер до недоглед или евентуално додека не му затреба кадар за определено работно место што е многу малку веројатно. Ако имаш среќа потпишуваш авторски договор ( така се викаат договорите на клиника) и платата е во завистност од работното место кое го обавуваш . На шалтер зимаат околу 10 000-12 000 денари,чистачки од 8 000 ден, техничка служба имаат нормално повисоки примања од 20 000 па нагоре на што влијае тежината на работата што ја обавуваш.

7. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.759
    Допаѓања:
    2.064
    Девојки да не знаете некој да нуди работа во Битола, бутик,кафич,продавница,маркет нешто.. би ве замолила стварно е итно. Фала однапред!

8. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    ^ Побарај на огласите на агенцијата за вработување. Сигурно ќе најдеш нешто. Има и телефонски број, па најдобро е да си се јавеш и да се договориш.

9. noname35

noname35 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    7
    Девојки да не знаете некоја агенција која бара девојки за промоции ? Итно ми е сега пред празниците . Ви благодарам однапред

10. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    797
    Некој работно искуство со хотел Мрамор во Влае?? :wasntme:

11. heriena

heriena Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2015
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    10
    Барам работа - келнерка (трета смена), бидејќи студирам. Ако некој слушнал за ваква понуда нека ми пише лп. Поздрав!

На samantha80@*~ му/ѝ се допаѓа ова.
  12. toothfairy

toothfairy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Женски, ако некоја наиде на оглас за вработување за 2 смена или договор за смена, ако сака да го постира. Само да НЕ е за келнерка ( во кафиќ,ресторан..). Фала однапред :) (Инаку и јас сум студентка)

На Viktorijaaa5 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. vlatko spasovski

vlatko spasovski Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2014
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    93
    Dali nekoja od vas dami slusnala dali i kako moze da se prasa za volonteri na klinika.. Vi blagodaram odnapred

14. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Оди на која клиника сакаш,побарај ја главната сестра и таа ќе ти објасни дали им требаат волонтери и колку им плаќаат.

15. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Имате слушнато за Хит маркети? Мислам дека има во Штип, Битола... Ако има некој искуство да пиши како е со работа и плата?

16. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    Барам работа во Битола јас сум самохрана мајка така да навистина ми е итно да најдам работа ако некој има понуда нека пиши тука или на меил zorica_v_@hotmail.com

Нека ми пиши и ако некој има информација за вработување во Битола

17. Candid

Candid Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    489
  18. LadyInLove

LadyInLove Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    14
    Барам работа во Скопје. Во бутик, продавница за чевли, продавница за модни додатоци.

19. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.148
    Допаѓања:
    13.514
    Други линкови освен вработување и најди работа постојат ли?

20. LadyInLove

LadyInLove Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    14