1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам работа

Дискусија во 'Барање работа' започната од Marley, 25 јануари 2010.

1. sasaSasa

sasaSasa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    29
    www.avrm.com.mk

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
  3. Mlle

Mlle Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2014
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    256
    Здраво дечки

Сакам да ве прашам дали знаете некоја веб страна за работа од дома ама како call center или нешто слично,т.е да бидам појасна каде што бараат личност што познава јазици. Ако знаете или имате искуство пишете :)

4. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Сакам да најдам работа во Битола за преку летото.
    Секако можам веднаш да најдам во кафичи, ресторани итн. Ама искрено би сакала да имам нормално работно време. Не ми е проблем да работам, ама лани бев шанкерка и сериозно ми сметаше тоа што во 2 сабајле си бегав, немаше никаков распоред за смените и цело време не можев ништо да си испланирам поради ваквото работно време.
    Доколку некој од вас знае некоја работа во Битола со нормално работно време и за летниот период, нека ме контактира :D

5. Ana i Kristina

Ana i Kristina Нов член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Две 20 годишни девојки бараат работа како бебиситерки за чување на деца од 4 годишна возраст и нагоре, по цена за една бебиситерка. Нудиме грижа за детето и вршење работи во домаќинството и обврски кои би ни ги дале родителите. Располагаме со возачка дозвола и работно искуство. Доколку е потребно, имаме и препораки (од странство - Англија и од Скопје).
    Цена по договор

6. kukle95

kukle95 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    сакам да работакм како промотерка но незнам каде да се обратам ако некој знае ве молам на помош .:call:

7. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.303
    Допаѓања:
    5.947
    Барам работа како практикант за летово за ИТ област ( по можност платена :) ) . Студирам ИТ и сум 3та год. Ако некој знае компанија што има потреба од практиканти летово, пишете ми ЛП. :) Фала однапред ( во Скопје )

Последна измена: 21 јуни 2015
  8. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
  9. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    Барам работа во Битола итно ми е ако некоја знае било каков оглас нека ми пиши лп

10. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.849
    Допаѓања:
    15.738
    Дали некоја од вас има работено во парфимерија? Ако би можела некоја од вас да сподели искуство. Ме интересира како одат работите.
    Благодарам. :)

11. NatN92

NatN92 Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
  12. NatN92

NatN92 Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    имаш на вработување мк не знам кај е сега го листав, за привремено у некој бутик ваљда... помошен продавач у битола, побарај ќе најдеш..

13. 123.Maki-first

123.Maki-first Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    107
    Барам работа како келнерка, шанкерка, продавачка, втора и трета смена само (во Штип). Ако знаете некој кој бара работничка, нека ми пише во ЛП

14. kvkviki

kvkviki Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    67
    Моја другарка даде CV ја викнаа и отиде, и дадоа торба огромна полна со парфеми и каиши и со кола те носат надвор од Ск или па ке те остават во некоја населба или затупено село. И ти ако продадеш еден парфем добиваш 100 денари,се нешавало и ништо да не продадеш и џабе изгубен ден а торбата тешка рамота и паѓаше...Хаос се.

15. NatN92

NatN92 Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2015
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    Секоја чест за храброста xD а личи на превара.... Бар оброк нешто има од тоа што зборат или везе си нема ни оброк ни дневница? :|

16. 123.Maki-first

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    107
    Другарка почна таму, ми кажа врска немало од оброк, од сабајле па до 6 се шеташ со 5 кила ташна на рамо, ако сакаш јадење, ќе си купиш, а може и да не продадеш ништо па да бидеш во минус заради јадење бус и се.

17. mimiblack

mimiblack Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2015
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    45
    завршив средно и сега би сакала да работам по можност на дневница и без 3та смена ако некој знае за нешто такво би било пожелно да пише :)))

На Luna91 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. irina.007

irina.007 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    76
    Дали некој од форумот има најдено работа преку сајтовите на интернет , ама без притоа врски партиски , роднински , пријателски ...

19. 123.Maki-first

Се зачлени на:
    27 август 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    107
    Да, можеш да најдеш добри прилики и таму. Е сега, во секоја работа има нешто тешко, затоа ќе си ја прифатиш онаа што можеш да ја издржиш и што ти ги задоволува потребите.

20. lizzz

lizzz Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2015
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    12
    Дали некој има искуство со работа во кол центар со компанијава ? Ако може да сподели би била благодарна. Испратив цв и ме повикаа на интервју,па утре ке видам што како е :)
    http://www.najdirabota.com.mk/vacancy.aspx?vacancy=658753#.VifM0X4rLIU