Grad na vrabotuvanje......._gostivar____________ Raboten odnos...............(neopredeleno/opredeleno vreme) Rabotno mesto.................po moznost vo kazino Struchna sprema.............___sss__________ Stranski jazici................___angliski,albanski,srpski,turski__________ Poznavanje na kompjuteri.._____da________ Vozchka dozvola ............._____ne________ Drugi specifiki...............sertifikat za vrsnicki edukator ,poznavanje za prodazba vo trgovija,rabotenje vo kujna potocno restorani,volontiranje vo hops-help,rabota vo kazino i dr
Девојки, еве ви еден оглас за работа. http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/call-center-agents/28708
Здраво, имам завршено средно образование, моментално сум вонреден студент на факултетот за безбедност одбрана и мир и барам работа во Скопје по можност во бутик, парфимерија, продавница за чевли.. Контакт во ЛП Фала однапред
Феминки. Барам работа на пола работно време, по можност од 17 до 21/22 часот. Си имам дневна работа ама не стигаат парите до крајот на месецот.Рецепцоја, бутик, администрација, било што?!
Прашање: Дали знаете како оди вработувањето по маркетите кои ги има ширум државата. Не е за Скопје, па ме интересира дали знаете дали можам да си однесам ЦВ или треба препораки огласи да се чекаат, пример за Рамстор, Жито и слични на нив. Фала
Јас знам за во Жито марктетите ги примаат многу лесно одат таму дават св и одма почнуват со работа,за во кочани и виница ти кажувам.
Девојки, јас студирам моментално, но би сакала да најдам некоја работа, поточно сум заинтересирана за промоции. Дали би можела некоја да ми даде било каква информација во врска со тоа? Ви благодарам однапред.
Tokmu za ova dojdov i jas da prasham. Znam deka ima devojki sto promoviraat proizvodi vo supermarketi pa me interesira od koja agencija se i koi agencii rabotat so promoterki?
Mojot post ke bide vo vrksa so rabota preku internet, se raboti za kompanijata SFI. Vasata zadaca bi bila da odvoite pola do eden cas dnevno i da gi izvrsuvate dnevnite zadaci na vasiot profil i do tek na vreme da sozdadete tim za rabota koj ke vi donese zarabotka. Ova e mojot blog kaj sto moze nekoj koj ima nad 18 godini da se zacleni http://susizumrovawork.blogspot.mk/ , tuka gi imate moite informacii moze slobodno da me kontakirate za bilokakvi prasanja. Pozdrav
девојки здраво, дали некој слушнал за овој call centar db survey international skopje ?ако може информации што точно се работи?
Стално гледам таму ама тие огласи се објавуваат само заради законските прописи инаку работници се веќе најдени. Повеќе пати го добивам истиот одговор.
Да не има некој искуство со BRKV TECH кај нас? Што фирма се, итн итн? На нет барам нема премногу информации..
Здраво,имам 17 години сега во јули 18 трета година сум и сакам да најдам работа за да можам да им олеснам на моите со плаќањето на факултетот било каква работа е добродојдена... чување на дете било каква возраст, чистење, пеглање, келнерка било каква работа.. Фала однапред
Едно големо БРАВО за тебе. Затоа што имаш 17 години и размислуваш така.. ретки се тие.. За работа можеш да побараш на vrabotuvanje.mk, najdirabota, na stranata na avrm итн. Среќно!
Дали имате некакви информации/искуство за Domino's Pizza? Гледам бараат работници па да знам дали се ок како фирма...