Здраво! Би сакала летово да работам во Грција на пример или Будва, што било, цел месец Јули а можеби и Август. Каде да се распрашам повеке за ова?
Дали некој знае некоја пристојна работа во Скопје од Јуни натака сакам да почнам, со завршено средно образование?
dali nekoj znae nesto kako se tretiraat vrabotenite vo Croatia osiguruvanje eden prijatel me prijavil barale tamu nesto ama i toj ne znae mnogu znae deka baram rabota pa me prijavil kako se kako firma procitav za niv ova ona na net ili nivniot sajt ama nekoj da ima raboteno tamu ili nekoj blizok osven da nee ona standardnoto agent i na procent kolku ,, pacienti ,, tolku plata . Kolku plata zemaat imaat rabota ili esap ima rabotava ili sam se otkazuvas Ve molam iskustva informacii pozdravce
Некоја да не знае каде би можела да најдам работа како организатор на прослави,родендени или каква било друга работа што бара креативност?
Оди во Космо дрогерииве, периодов имаат потреба од промотерки на одредени парфеми.. распрашај се, остави контакт
Ништо не ми одговара работното време немам превоз во тоа време... Ај сеа некој во валандовско да ми каже ако знае кој нуди работа за жена?
Феминки требаше да заминам во јуни во странство , но се промена планот и испадна одењето во странство да се одложи за во август /септември , сега барам работа во скопје , во бутик , парфимерии , и сл , за три месеци , доколку имат нешто пишете ми
Здраво, незнам дали овде му е место на моево прашање,ако не е овде слободно исправете ме. Сакам да прашам дали овде некоја има искуство како автор кој пишува за веб портал,кафе-пауза на пример? Доколку некоја има искуство со таква или слична работа ви се молам да ми се обрати во ЛП.
Барам работа со можност за работно време од 17 до кај 22-23часот по можност само за месец јуни ( знам дека многу барам, ама имам потреба од дополнителни финансии ) и не не ми се за да одам на одмор
не сум слушнаала воопшто убави зборови за овие.. Многу мои пријатели работеле, и си заминале, зошто и платата не е некоја голема, а и внатрешната атмосфера не била воопшто ок..