Здраво, ако знаете некоја работа во Скопје за во кафе бар,пицерија, ланч барови,бутик, киоск... ве молам контактирајте ме. Ви благодарам!
САФЕ ИНВЕСТ е една од најголемите интернационални компании во Европа каде клиентите со комбинација на финансиско планирање и професионално советување може да се згрижат за во иднина. Од таа причина САФЕ ИНВЕСТ има потреба од нови работници кои со помош на финансиски план би ги згрижиле клиентите и нивните фамилии за старите пензиски денови. Се бара: -Лица со завршено факултетско образование и возраст над 25 години -Високо развиени комуникациски и презентациски способности -Тимска работа -Самостојно носење одлуки -Искуство во продажба (пожелно но незадолжително) Задачи: -Подигање свест кај клиентите и давање финансиски совети за распределба на личниот капитал. -Подготовка на понуди за клиенти -Негување добри меѓучовечки односи со продажната мрежа и клиентите. -Доследно исполнување на плановите за продажба и преземените обврски. САФЕ ИНВЕСТ Ви нуди континуирана надградба, едукација и кариера. Ве молиме Вашата кратка биографија(CV) да ја испратите на: helena.cvetkoska@safe-invest.com.mk Избраните кандидати треба да посетат обука која трае 14 дена.
Dali ima nekoj iskustvo so IMPC Jobs, strana na facebook, nudat rabota vi stranstvo ... prevara se ili ne?
Dali nekoj znae rabota vo bitola preku vikend na primer delenje na flaeri, promocii, prezentacii, kako hostesa...? ako ima neka mi pisi lp
доколку има некој заинтересиран за чување на дете (од 2-3 дена неделно) нека ми пише порака во инбокс
Здраво јас барам било каква работа за која не се бара работно искуство имам 18 и пол години ако некој знае нешто или бара пишете во лп фала...
Фала што мислиш ама некако ми е далеку ако заборавив да пишам да биде нешто во Скопје Тетово или Гостивар ама сепак фала
Decki vaka itno e!! Baram rabota za vo sredno/osnovno ucilistе,na region Skopje Tetovo Gostivar. Stanuva zbor za mnogu bliska rodnina,koj e po profesija diplomiran magistar po muzicki nauki. (iskustvo 4ipol god nastavnik vo osnovno) Sekoja informacija za slobodno mesto na profesor po muzicko ili nastavnik bi bila dobredojdena!! Fala ushte ednash
И јас си барам работа, никако да ја најдам, по можност во Скопје.. Имам аплицирано на многу места меѓутоа до сега никаков повратен одговор Завршено Јавна администрација искуство како касиерка.. Фала . Позз
Здраво , дали некој знае како е работата во јонсон контрол во Штип ? или дали некој знае работа таму по можност нешто поврзано со информатика? поздравв !!
Румче се јавив јас наставата е претежно на албански јазик. Да им предава музичко на албански, бидејќи сите паралелки се на албански. Наставен јазик им е албански.