Давам приватни часови по англиски јазик за деца во основно, средно и подготовки за FCE и CAE(Advanced). Контакт телефон: 078 980 390 - Скопје
Барам работа во Кавадарци. Држам и приватни часови на деца од одделенска настава, помош при пишување домашно, спремање за тестови.
Барам работа,работата да е само 2 смена од 16 часот во Скопје,имам познавање од компјутери и инфорамтика во секоја бранша на компјутерите и мобилните телефони,имам искуство по кафичи,градежниство,и останати професии,би работел буквално било што(секако само да е поштена работа),контакт во пп и образложение за работата задолжително.
Барам работа, по можност на брод. Сакам патувања, да биде поврзано со патување ( како што се тие типките од viva сокчината што идат по плажи ) или од нескафе или редбул. Доколку некој знае нешто ве молам да ми пишите.
Sakas da rabotis?tvoite roditeli dali se vraboteni vo Makpterol?Kolku sto znam samo decata na akcinerite t.s.vrabotenite po penzioniranje ili tehnoloski im go ostapuvaat rabotnoto mesto na sin ili kerka
Mi treba privremena rabota, me interesira onie devojchinja shto delat sliki po svadba kolku nadomestok zemaat, za takva nekoja honorarna rabota mi treba za preku letoto.