Здраво,барам работа само за месец јули,18год сум и немам работно искуство,би можела како дадилка имам работено тоа,продавање сладолед.Инаку од Скопје сум
Девојки,дали некоја од вас работи или работела како промотерка на производи (како овие што се во космо и дм за козметика),или пак делела флаери или сл. Каде би можела да најдам таква работа?Одамна сакам тоа да работам ама не знам како и каде да се упатам.И што мислите за таа работа,според мене е многу океј вака што сум слушала дека работат од 4 до 6 саати и дека дневницата е над 500 денари нели зависи за што си промотерка.
Овие Балкан фон салес нонстоп имаат огласи за кол агенти. Едно време сакав да аплицирам ама сомнителни ми се поради честите огласи. Знае некој нешто повеќе за фирмата?
да прашаш во шатци парфемерите .Јас сум делела за нив флаери али пред неколку години сигурно и уште делат.Добра дневница даваа. Отиди до кај нив прашај или најди кон.тел на страницата нивна и јави се
не знам каде да го напишам моево барање...барам цовек(фирма) што изработува стандови(киосци) за храна според хасап
Здраво. Барам работа во Швајцарија како бејбиситерка. Имам искуство во чување на 3 и 5 годишно дете. Ве молам исконтактирајте ме ако знаете некој што бара бејбиситерка, по можност во германскиот дел на Швајцарија. Благодарам
Може да се огласам тука? Ако смета тргнете го Пишувам и преведувам текстови на турски и англиски јазик до средно образовние. Правам и презентации. И ако некој има да ми понуди некоја онлајн работа дека сум студент или ско ско сте виделе дека се нуди некаква ,ве молам пишете ми ПП.
Фирмата во која работев т.е. одев на обука некое време работи со местење на штандови, се вика Панекс од Скопје се побарај ги на Google може ќе се тие вистинските што ви требаат.
али знаете некоја хонорарна работа во Скопје, со скратено работно време? Пример собарка,или дадилка, за во игротека..