Здраво. Имам 22 години и сум студент, Доколку некој има потреба за дадилка неколку часа во денот (после 4) би ве замолила да ми пишете во лп. Благодарам
здраво имам 22г.завршив правен факултет со насока правосудна во диплома ми пишува правник со 184ектс ако има нешто пишете лп
Здраво дечки. ДОколку некој бара девојки за презентации/промотерки би ве замолила да ми пишите во лп.
Здраво Сакам да замолам ако има некој што бил на интервју во алкалоид, како де одвивва како поминал? И дали имам шанси да влезам ако ме повикувааат на интервју после поминато тестирање?
Некаде имаше пишано за заработување преку апликација на мобилен телл ама неможам да најдам кој напиша и каде.
Здраво, Работам 8 часа во денот, од 08:30 до 16:30 часот и платата која ја земам е мн мала и не ми е доволна. Итно ми треба друга дополнителна хонорарна работа што ќе може да ја работам после 17:00 часот или за викенди, во сабота и недела не одам на работа. Имам 26 години, имам претходно работно искуство со преведување од англиски на макаедноски и обратно а исто така и за шпански јазик, работа од дома што можам да ја работам се би било добредојдено. Ве молам ако имате потреба од нешто за работа да ми пишите порака. Поздрав.
Srce zasto ne zapocnes nesto so farmasi?.. predobro e , znaci mnogu brzo se siri , i lesni pari se .. probaj nema da zgresis
Доколку некој е заинтересиран за соработка нека ме контактира, се работи со флексибилно работно време
Dokolku ste zaiteresirani za rabota so Finansii pisi mi poraka. Dokolku ti treba seuste rabota pisi mi poraka...