Имам 20 години од Скопје и барам работа во игротека доколку има некој информација дека бараат негде нека се јави во инбокс слободно, фала однапред
Здраво Планирав да почнам со барање на работа во март но решив побрзо да си го средам тој дел од животот бидејќи има работи што треба да се направат. Студирам на факултетот за Биотехнички науки во Битола и сум примател на семејна пензија бидејќи татко ми е починат јас ја наследив како примање додека студирам но завршува во јуни ( кога ке наполнам 26години) и поради финансиски причини не ке можам да го завршам завршам факултетот комплетно. Затоа ке ве замолам доколку имате било каква информација за добивање на работа која е сигурна бидејќи сакам целосно да ја откажам пензијата и пред да помине рокот доколку најдам работа од областа на биотехнологија, прехрамбена индустрија, прехрамбени лаборатории, утврдување и квалитет на прехрамбени производи и сл да ме контактирате во инбокс.
Барам работа во Скопје, игротека, спортска обложувалница, кафиќ сеедно. Доколку сте сретнале ваков оглас, слободно пишете ми ЛП.
Барам работа за преведување Англиски-Македонски и Македонски-Англиски. Доколку знаете дека бараат некаде ве молам да ме информирате. Од Скопје сум инаку.
Барам работа... Grad na vrabotuvanje........._____Штип________ Raboten odnos.................(неполно рботно време) Rabotno mesto................. Фотограф, анкетар, чување на деца, продавач на козметика Stranski jazici................... Српски, Бугарски... Vozchka dozvola ............. Немам
Здраво феминкии, барам работа т.е дадилка во Скопје, бидејќи планирам да живеам на неколку месеци во населба Тафталиџе, ако имат потреба за работа, нека ми пиши во инбох. Благодарам однапред
Барам работа со завршен Земјоделски Факултет, насока: квалитет и безбедност на храна. Всушност ме интересира и каде се' може да се работи со ваквата професија?
И јас барам работа, ништо конкретно, не мора да ми е по струка само колку да покријам трошоците. Слободно пишете ми ЛП. Отврена сум за понуди.
Барам работа како фудбалски тренер во некој клуб од детската лига во фудбал. Имам Сертификат за Национална Ц лиценца на ФФМ. Се однесува само на детски клубови од Скопје.
Има оглас заработа - пишување на статии на интернет страната Македонија Денес. До денес никој ми нема пратено потпишан договор дека се обврзани да плаќаат, денес ми рекоа дека ќе ми се јават во 12 часот- ништо од јавувањето. Ме интересира дали некој работи/работел за тој портал или има некоја информација, кој стои позади сето ова итн?
Девојки здраво, Барам работа плус (веќе сум член во Авон) по 17 часот, дополнителна работа, имам ВСС - економски, познавање англиски, српско - хрватски, професионално познавање на МС Оффице, Ве молам за било какво инфо.
Сакам да шетам кучиња за пари ама дали ваква работа има во нашава Македонија?? И ако има да ми кажете локација и ако некој сака да ми се обрати
Здраво,барам работа(чување на деца по можност-дадилка) во Скопје.Контактирајте ме слободно доколку има некој.