Zdravo ma site Me interesira aplicirav za sef vo kam i mi vratia za sorabotka,me interesira kakva odvovornost imaat dali se ok plateni,dali imaat teter kon rabotata ili nekakov pritisok ako ima nekon slusnato ili iskustvo neka mi pise pozz
Pozdrav. Ne znam kolku ke ti pomognam ali mojata bratucetka aplicirase pred nekolku meseci za istata pozicija . Ja primija no mnogu se zali . Raboti vo dve smeni ako prva smena i e do 15h ona si doaga vo 19 h a vtora smena ako i e do 21 h ona doma e vo 23h . Rece nemala vreme ni do wc da otide nitu da jade i zenata stvarno epten izgubila na kilaza . Platata i bila ok no posto ona e so deca ne moze po cel den da gi vidi i rece sea ke barala druga rabota. Razmisli si sepak .
Zdravo sakam da prasam dali nekoj ima iskustvo negovo ili od drug dali znae kako da apliciras za rabota kako stujardesa ?
Работа во смени и ако си на позиција шеф немој да мислиш дека нема да работиш и други работи. Имаат малку вработени, а многу гужва и ќе редиш и ќе работиш на каса. Три во едно за 300 евра. Празници, викенди си таму. Иначе да не знаете некој да има потреба од информатичар во Штип?
Zdravo, dokolku nekoj ima potreba od masinsko cistenje podni povrshini i cistenje na stakleni povrshini Nudam profesionalno cistenje na stakleni dostapni i nedostapni povrshini, isto taka profesionalno mashinsko cistenje na podni povrshini. -dostapni stakleni povrshini (vadenje na lepenki od novi prozorci, cistenje izlozni stakla i red drugi raboti okolu taa oblast.) - nedostapni stakleni povrshini (cistenje so skala, teleskop, cistenje na stakleni tendi i dr...) ---profesionalno masinsko cistenje na podni povrshini (Cistenje i dezinfekcija so profesionalno sredstvo na sekakov vid na plocki, mermer i drugi podni povrshini.) Za povekje informacii na brojot 076 205 036