Здраво, дотолку некој има потреба за продавачка во спорт висион Сити Мол, пишете на лп. Благодарам однапред
Барам итно работа во Битола. Искуство во кол центар на англиски 3 год.добро познавање на англиски и Word Може и во фабрика ( освен кромберг ). Може и во бутик или некој салон за декорација. Во текстил за диплење алишта или магацин ( не знам да шијам ). По огласите немам среќа па ако некој ако има било каква информација нека ми пиши лп
некој ако нуди работа за продавачка во Сити мол,гтц,капитол,рамстор,бисер нека ми пише ми треба работа итно.
Дали некој нуди работа поврзана со делење на флаери или пак за испомош во некој од маркетиве, продавнициве како waikiki, zara итн за дневница.
Дали некој нуди работа во call centar со познавање на италијански јазик.Ако некој знае пишете ми.Фалаа
Сакам да работам некаде со помалку работно време, пр. во игротеки знам дека се работи помалку време(5 саати некои), и ми треба таква работа, дали имате некои предлози?
Здраво, барам работа како садомијачка низ Скопје, и со редовна плата. Ако некој има нешто нека ми пише лп 18 имам иначе