Здраво некој ако знае да бараат продавачка во гтц,сити мол,капитол,бисер,рамстор..нека ми пише во порака.благодарам однапред
Барам работа во Битола, битен услов ми е висина на плата. Ако некој има да понуди работа која е добро платена, за лице високо образовано, нека ме контактира во ЛП
Дали може некој да сподели искуство со Академијата за програмирање во Seavus, дали е тоно тоа дека ако наводно се покажеш има шанси за вработување кај нив ? Општо за академијата дали има некој задоволен или џабе фрлени пари ? Доколку некој знае и ИТ фирми кои се лиценцирани за продажба на ЕРП системот Pantheon, во Скопје, исто фала на препораката
Здраво на сите Јас сум нов член на форумот. Барам работа во маркетинг и пр-агенции веќе подолго време (имам завршено факултет смер комуникациски науки) меѓутоа некако тешко бидејќи скоро секаде бараат од 3 до 5 годишно искуство во таа сфера, а јас го немам тоа. Па доколку некој знае или има некоја препорака ве молам да ми одговорите Благодарам
Девојки дали има некаде страна или било каква информавија за сите курсеви во работничкиот универзитет во битола?Еднаш имав најдено ама сега никако да најдам???Позз
Барам хонорарна работа,делење флаери, пишување текстови, нешто од дома што можи да се работи...имам познавање англиски јазик...само не некои мултилевел компании..може само за викенд или со флексибилно работно време попладне
Ако има некој што се занимава со рударство или има потреба од лице со високо образование т.е инженер нека ми пиши. Јас сум заинтересиран.
Можеби до сега веќе си нашла работа, меѓутоа се бара продавачка во продавница за накит во Сити мол. На полно работно време и одлични услови за работа. Доколку си заинтересирана слободни пиши ми.