@banebane07 Ми излезе оглас на Фејсбук поврзано со тоа што го бараш, види, пријави си се, се надевам дека ќе успееш "Потребна е девојка за ПР и Бизнис Менаџер која ќе учествува во водење на дел од бизнисот, ширење на постоечкиот пазар, контакти со нови и постоечки клиенти. Награден пакет фиксно 23.000 ден + бонуси од остварено. Пријавување и инфо во инбох." https://www.facebook.com/NO-LIMIT-A...8lJEtGSVpXh2wrAzQ2_QqBYnlwU_QAVzTs8ljQ49-VMHg
Феминки, фармацевт и блогер сум професионално и хобистички. Барам уште некоја плус креативна работа, со половично работно време или за во слободно време.
Барам работа за студент,од Скопје сум.Имам искуство со компјутери(програмирања,веб страници-деволопинг,електроника сервис).Доколку би биле во можност преку викенд да се работи тоа би било супер.
Искуство некој со Detteh Sistems за работна позиција Internet Martketing ? Често имаат огласи , а и чудно ми е работното време...
Барам работа во странство, со македонски пасош. Сезонска на 3 месеца (не сум студент) Ако е некој запознат со нешто или каде можам да се обратам ве молам имбокс
Здраво, барам работа во градинка, рецимо приватна зашто во државните тешко се влага. Имам филозофски факултет, што треба да полагам за лиценца за воспитувачка? Фала
Барам работа за период 1-31 Август, може во било кој град во мк но само ако е повеќе платено....инфо лп
Здраво луѓе. Барам хонорарна работа што ќе биде после 17 часот. Имам завршено новинарски студии на правен факултет. Имам четиригодишно работно искуство во медиуми, а имам и солидно познавање од фотоапарати. (П.С. Се занимавам и со музика, поточно свирам на синтисајзер, така да ако има некој гитарист на форумов или пејач, слободно нека ме контактира - не се зезам) Поздрав