Baram rabota isklucivo od pon do petok so slobodni vikendi I praznici I solidna plata primer ajde ke bidam I poskromna 18000 +. Ima li takvo nesto bez jaki vrski? Inaku sum mn pametna I so fakultet ama posto ne sum partiska licnost I nemam vrski nikade rabotno iskustvo imam samo kako prodavacka. Kako se naoga dobra rabota bez iskustvo I vrski vo ovaa nasa drzava a da si pameten I brzo ucish?. Kako I poveketo od drzavava izgleda rabota vo stranstvo e najidealno.
Само приватно, сам свој газда. Отвори си фирма и работи го она што сакаш да го работиш, верувај трудот што ќе го вложиш ќе ти се исплати.
Да не сум јас ова? Спиејќи да не го имам направено профилов и пишано ова? Као сериозно, тоа е мојата реалност и истово го кажувам или помислувам барем еднаш дневно. Ако се наоѓа работа со слободни викенди и плата 18.000+ со досегашно искуство продавач, барајте ме и мене, I'm in!
Ајде малку троу бек четврток. Ајмооо да видиме, колку работни места имам сменето за 5 години? 6 работни места. Од кревач и амал, до канцелариска работа, и по три смени, и во една смена....колегите вчера ми се чудеа како знам добро да пакувам картонски кутии, знам, оти имам пакувано....и како тие газди имаат стаанто газди? Од работата секој ден? Од идеја. Па направи нешто и ти такво, нека биди како дополнителна заработка, шетај кучиња, бејбиситерка, прави колачи....а идеално нема. Тоа што го бараш одамна умре, нема лесни пари повеќе
Mene toa jasna mi e. I jas kako tebe imam raboteno I kako prodavacka, kelnerka itn. Mene ne mi e sram od rabota, vredna sum,rabotliva,komunikativna,posted a. Poentata na komentarot mi bese deka navistina sum krajno izrevoltirana od nepravda. Nema pravda. Kadarot vo administracija I drugite dobri rabotni mesta se zafateni 90 % od nestrucni lica. Luge koi se izgubeni neznaat nisto, ama ete imale prijateli,vrski partiski itn.i rabotat rabota sto neznaat da ja rabotat. Ama toa e toa sekoj so svojata sreka neli
Gledav oglas pred nekoj den od furna Dime baraat administrator. Ako ima nekoj sto rabotel tamu neka pishe kako e. Izvinete za latinicava od mob.sum.
Барам работа попладне скратено раб време, на дневница било какокако. Попладне од 17 докаај 21- 22ч' За скопје. Ви благодарам
Барам сезонска работа , само 2 смена , непријавена. Во Центар , Карпош... Може било што , имам доста искуство
Имате некаде сретнато онлине работа од дома и пријавен да си? Не е битно колку плаќаат и онака дремам дома , ако знаете за ваква работа од дома праќајте линкови што и да е.