Дечки како можи да се работи во туристичка агенција како водич така нешо,мора ли некој факултет да се има,обуки нешо? Конкретно за во Битола прашувам...
Ако конкретно сакаш да бидеш (локален или пратечки) водич, мораш да имаш лиценца. Јас мојата ја стекнав во универзитетот "Гоце Делчев" во Штип пред 3 ипол години, а во меѓувреме слушав (но не во детали) дека може да се стекне и по некоја од агенцииве. Распрашај се, сигурно некоја нуди. Можеби Савана.
Zdravo,imam 18ipol godini i baram rabota za vo butik,vo kujna mienje sadovi i slicno,bilo sto samo da si zarabotam nesho i da steknam iskustvo
Ако си од Битола,во Метро бараа,не знам дали уште им стои огласот а и сличен оглас имаше во Травел паб.
Барам помошник на полно или на пола работно време Букети што се јадат се, погледнете на инстаграм или на фејсбук
Baram rabota vo Bitola samo prva smena od pon do petok, moram taka za smeni, inaku samo kenlerka ne bi rabotela. Moram samo tie smeni....ili na proekt
Скопје, Дебар Маало. Работно време од 10-18 часот, ако е на пола работно време би се работело само попладне од 14 до 18. Плата по договор според квалификации. Има пробен период од 3 месеци, но пријавени би биле и за пробниот период. Не барам некој кој ќе прави букети, ми треба административец или помошник (подготовка на материјали, набавка и слично)
Огласиве што ги гледам на Интернет сите за полно работно време, ако некој знае нешто за пола нека ми пише ЛП.