Може ли некој што знае да ми препорача работа од дома? Редовен студент сум не можам поинаку а навистина имам потреба од работа.
Od doma tesko nesto da najdes...I jas sum redoven student I imam potreba od rabota ama nikako da najdam.
Од кој град сте незнам ама таква работа има во градовите каде што има фабрики во индустриските зони плата од 15 до 20 иљадарки
@__cataleya___ Не знам дали сте ги виделе огласите има за tom tailor, cosmo, bebel fashion, tudors, па пробајте
abe da,no dokolku se zadolzitelni predavanjata ,kje treba da rabotis na skrateno rabotno vreme ili pa nekako ako nemas sekoj den predavanja da gi nadopolis casovite.....vo KALI SHOES imase za skrateno rabotno vreme,ZIA nakit, igrotekata shto e vo BORIS TRAJKOVSKI,pocesto rabotat samo 2ra smena
Друштво со управување со финансиски пазар Смарт Дебт Колектион Агенци Дооел Скопје има потреба за 3 Оператори во Call centar. Заинтересираните кандидати да пратат CV на емаил: office@smart-dca.com.
Амбар ти е бутик во градски ѕид се наоѓа, најди ги на инстаграм пиши им за работа дека сакаш. Калдрма е во стара чаршија исто прашај на инста или фб
rabotno vreme od 08-16h Operatorite ke gi barat dolznicite koi ne gi ispocituvale dogovorite so bankite . Zainteresiranite kandidati da pratat cv na : office@smart-dca.com
Завршувам за мед.сестра па имам прашање . Дали може да се работи со сведителствата додека стажирам неколку месеци или морам да чекам државна матура па да барам работа. Дали е можно да се вработам без државната матура па само накнадно да ја однесам дипломата ?