Здраво девојки. Барам или работа од дома, или работа со пола работно време во кафич или нешто слично... дали можете нешто да ми предложите?
Здраво девојки. Барам работа во игротека или во кафич со пола работно време... Дали сте слушнале за некој таков оглас? Не можам ништо да најдам. Поздрав
Барам работа во Охрид, а може и работа од дома. Студент сум при крај со студиите, имам искуство со customer service, угосителство, продажба.
Барам работа ,само прва смена,имам завршено средно економско,студент, имам искуство како шанкер и келнер. Скопје,по можност околина на Аеродром или Кисела вода.
Se raboti od ponedelnik do petok 08-16h Praznici ne se rabotat, pocetna plata 18.000den plus bonusi. Pozdrav!
Доколку немате шминки или не знаете како да се нашминкате исконтактирајте ме во ЛП. Шминкам за секаков вид настани по цена од 350денари. Локацијата може да биде и ваша.
Дали знае некој подетално да ми објасни што се подразбира под туристички работник, дали некој работел што се работи дали треба некое посебно знаење? Ве молам за одговор.
Здраво дечки. Да не знаете некоја фирма која бара финансиски асистент? За другарка моја прашувам, веќе трет месец е без работа ... Фала ви
Дечки дали некој имал искуство со оглас за, работа од дома, пакување на локум и алва. Огласот го видов на, пазар 3,има оставено тел. контакт од некоја Јагода. Зборев со неа и ми објасни дека за раб.се пријавуваш на вибер со твои податоци кој си од кај и они те контактираат. Ако добиеш работа, ти носат на, дом. адреса пакети со 40 кг локум, откако ќе го наредиш во кутии, се јавуваш, доаѓаат си ја земаат робата и те исплаќаат(колку што разбрав кога ќе го завршиш овој пакет треба, земеш од 22 до 23 илјади денари). Локумот го пакуваш за турска компанија. Ако некој знае нешто или имал слично искуство нека пише. Ви благодарам.