Некаде имав видено дека во аптекиве Зегин имаа потреба од персонал. Не знам дали конкретно фармацевтски техничар им треба, погледни по сајтовите со огласи ( кариера.мк, најди работа ) .
Барам работа во Битола, со почеток од Октомври...по можност да е само прва и втора смена, осигурана....само не во кафич
Барам работа во кафич во Скопје, на цело или пола работно време. Ако некој знае каде бараат, нека ми пише во инбокс.
Заинтересирана сум за работа како промотер. Дали некој знае некоја агенција или моментално работи како промотер и би можел да ми помогне ?
Dali e sigurno toa? Dali isplakjat? Dali ti treba da vlozis da ti isplatat, kako ide procedura? Ako isplakjat i ja bi probala
Барам работа во Битола, со почеток од Октомври...по можност да е само прва и втора смена, осигурана....само не во кафич, сендвичара бидејќи таму не осигуруваат
Dali seushte imate potreba od vraboteni, bidejki imam iskustvo za taa rabotna pozicija? Zdravo Dali nekoj znae nekoj call centar so makedonski, angliski ili srpski, ili mozebi nekade kade sto baraat za rabotna pozicija: griza na korisnici? Imam iskustvo vo taa rabota I mi treba itno rabota. Ili pa neshto kreativno? I dali mozhebi znaete kako mozhe da se najde rabota kako voditelka, promoterka..?
Ако си од Скопје, види Дивајн има една агенција нон стоп вртат огласи за промотери....е сега каква фирма се не знам, јас имам аплицирано за мојот град ама изгледа нема промоции па не ме викаат....
Јас искрено имам мал милион пати аплицирано за таму, и сега имаше нешто оглас, аплицирај....А дали ќе те викнат не знам оти за таму за општ работник врски требаат оти мн има заинтересирани, инаку со плата биле околу 20 илјади, плус имаш организиран превоз до горно веро цел круг, за јадење не знам
Скоро сите кои ги прашав исто ми кажаа дека тешко примаат и дека не биле задоволни многу рацете му мрзнеле накачиле прехлади Сепак фала на одговоро
Zdr bi sakala da prasam dali nekoj od grupata znae nekoja firma sto baraat praktikanti za usovrsuvanje na administrativnite raboti vi blagodaram