Сакам да ве прашам дали некој има искуство со склопување играчки од дома? Наидов на таков оглас па би сакала да знам дали има некој такво искуство
И јас ја видов на оглас баш платата ама на прво и тервју кажувале дека таа е плата што ќе ја достигнеш, почетната е минимална. Вака ми кажаа
Јас се јавив пред околу две недели на бројот што го имаа оставено и ми рекоа дека сум требала да им уплатам 1000 денари за апликација....ми беше сомнително и се откажав
Барам под хитно работа во Прилеп. Аплицирам веќе 3 месеци низ огласите,никој нема вратено.Почнав и по броеви да се јавувам,викаат најден е чоекот,огласот мораше да се објави.
Девојки ако некоја од вас знае фирма која има потреба од промотерки или хостеси, ја замолувам да ми пише.
Мој пријател бара работа во Битола, дипл информатичар, има Б категорија возачка, но може о некоја друга работа. пишете лп ако има понуди
Здраво девојки, праќам веќе 2 месеци Cv на најразлични места , но слабо само 3 ме повикаа на интервју и не ми се допаѓаше платата, имам завршено факултет и имам работено и во Америка, имам искуства и затоа би сакала да работам нешто околу маркетинг,администрација, или пак туристичка агенција, доколку знаете нешто сигурно, би ми било драго да ме известите поздрав.
Здраво девојки. Дали знаете низ Скопје некои бутици, маркети или нешто слично што бараат на пола работно време ?
На каса ќе отидеш ,и ќе прашаш да ти дадат апликација да попуниш и ќе однесеш цв И кога ќе имаат потреба ќе те побараат за било кој дуќан нивен ... обично скоро секој месец бараат вработени во било кој дуќан