Фала за инфо Можи ќе пробам и таму ако друго место не успеам, сум слушала и позитивни искуства и негативни, прочитав шо си пишал погоре и искрено супер звучи ако е така
Моментслно е најдобра фирма. Да напоменам, немам никаква добивка шо ја промовирам фирмата. Засега примаат нови се до нова година и си знајш, 8 сати си на работа те зема автобус и те врајќа назад, платена храна и платата ти е чиста. Сега веќе се оди и во две смени прва и втора а после нова година цела фабрика почнува во две смени(така се зборува). Ако ненајдиш на друго место пробај во кромберг и така од старт ќе имаш и платен одмор кој ќе почни од 15 декември се до василица за сите нови и стари вработени.
Единствена фирма би рекла Туку се зборуваше дека поради кризата ќе има отпуштања, а испаѓа има вработување. Дезинформација, заминаа сами работниците или е зголемен обемот на работа? И кои се шансите за напредување, дали воопшто постојат?
Шанса за унапредување потешко сега пошто и тие на погорна позиција држат позиција на линија скоро, исто знам дека со ковидот му фалат луѓе. Јас сум во мисла за аплицирање веќе две недели се думам и не знам шо да прам. Некој диспечер во такси да не има работено? И како е со плата?
Ко не пуштиа под карантин први шо беа одпуштени беа од прилеп пошто таму беа многу заразени и ауди од нигде никаде почна да се повлекува проектот и останаја многу вишок луѓе и сите ги отпуштиа али после некој месец сега пак ги вратија. Некој се вратија некој не али пак има големи побарувачки. Има унапредување али се аплицирва само преку надворешен оглас. Има доста шо беа избркани и не ги вратија пошто имаја често земени боледувања, нередовност, не оправдани одсуства, кавги со колеги и истите тие вадеа разни негативни коментари за фирмата. 20,000 земат диспечерите ама по 10сати одат понекогаш а и сите празници се на работа и глата тапан од порачки.
Zdravo dokolku znaete salon kade shto se baraat kozmeticki uslugi (pedikir i manikir) zapocnav da rabotam so gel na prirodni nokti i vo proces na tipsovi , ve molam kontaktirajte me vo inbox
Здраво. Доколку вашиот бизнис има потреба од лице за менаџирање на вашите фејсбук и инстаграм страни ( вклулувајќи и креирање на реклами). Слободно може да ме контактирате во порака.
Здраво Студентка сум и барам работа со флексибилно работно време пример нешто со промоции или негде во кафич или на друго место каде би можела да одам само на испомош ако знаете такво место би ве замолила да ми кажете.
Edno misenje, sakam da optimiziram reklama na fb nameneta za seminarski i prevod, koja bi bila targetot za vozrasnata granica 19 do 25 godini?
Ќе си ги таргетираш според возраст како што кажа 19-25, според левел на образование моментално што студираат, потоа во интереси наведи ги областите на кои што изработуваш семинарски и сл.
https://www.vrabotuvanje.com.mk/Rab...Interest-to-Facilitate-Financing-to-SMEs-mzh/ Некој да појасни нешто околу овај оглас, ако знај?
Zdravo Baram rabota sto zapocnuva sabajle od 7:30-8h ako znae nekoj da mi kaze (Kocani) moze i vo dve smeni da e (samo da ne e nekoj kafic i sl)