Dobar den, sakam da praaham da ne imate nekoja informacija kade da baram rabota za lepenje na deklaracii, na pr nekoja strana na internet za aplicira je i slično, blagodaram odnapred
зависи каде си аплицирала, ако е некоја фирма која има недостаток од персонал, ќе те запослат одма , оти им фали човек. А има и фирми кои намерно зимаат луѓе без искуства за да го обучат баш по нивен стандард да работи.
Барам работа во Скопје, во областа на маркетинг, ПР, човечки ресурси. Имам завршено додипломски на Правен факултет- односи со јавност, а моментално сум на мастер студии. Немам работно искуство, барем не на струка Ако некој има некаква информација дека вработуваат во некоја фирма, пишете ве молам.
Барам работа од дома, хонорарно. Студент сум имам слободно време па можи да биди и превод од англиски на македонски. Ако има некој нешто да понуди пишете ми
Итно барам работа во Битола, ве молам многу е итно, самохрана мајка сум, секој ден ми се потенцира дека немам работа
Доколку некоја од вас работи во бутик за облека, чевли или нешто слично и барате вработени пишете ми. Итно ми е потребна работа може и да ви дадам процент од прва плата. Ништо нема на огласиве.
Барам работа, од Скопје сум. Дали во Кромберг може да се работи ако сум од СК (дали обезбедуваат превоз)? Барам конктретно работни места како негувател (поточно чувар) на старо/хендикепирано лице, чистач, помошник, собар (ако за собар не треба искуство) итн. Работи за кои баш и не е потребно искуство. Сакам и да прашам вака како иде со работата како клисар во црква (нели, така се викаат тие што чуваат таму, продаваат во продавничето, вадат восок од свеќи, помагаат на свештените лица при служба итн.?). Дали треба некакви квалификации, дали некој од форумов имал искуство некакво, какви се платите, како иде вработувањето таму (дали е тешко, со оглед на тоа што е сепак се води како државна институција) итн.? Немам работно искуство.