Дали имаш лично искуство? Дали бараат претходно искуство или обука? Дали има моменти кога треба значително да се подигаат тешки лица? Едит: Да продолжиме ако може по приватни пораки.
Дали знаете некој што нуди работа за дизајнер/проектант на ентериер, 4та година сум и уште 1 семестар ми остана, а знам некои колеги што се вработија во оваа фаза на студиите, па сакам и јас да си ја пробам среќата. Деновиве активно барам огласи, но ништо не најдов па реков и овде да си ја пробам среќата. Работно искуство немам, но имам завршено 2 пракси во склоп на факултетот. Сите информации је бидат добредојдени.
Mozes vo kromberg da pustis cv ili da im se javis tamu baraat operator za proizvodstvo i prevoz imas toa e vo bitola
So malo dete koj nema koj da mi go cuva i treta smena - ne e izvodlivo... Posle treta smena kako bi spiela? Dete e, ke vlegva vo sobata kade ke spijam... Bev 4 meseci, dusata mi pukna, 12 kila oslabev... A togas odese na gradinka, sega e doma cel den, samo 2 saati na uciliste e
Мислам дека @AAKG на претходните страни имаше пишувано дека одат и во две смени сега. Знам дека е тешко ама кога се нема избор, ако имаш шанса подобро тоа отколку ништо. Барем имаат убава плата за битолски услови, платен превоз и јадење. И колку толку барем ќе си знаеш 8 часа сум на работа и тоа е тоа. И јас барам, ама Битола е...не знам. Исто така некој член имаше објавено дека се бараат негователки во Мали чекори.
Барам работа со скратено работно време, односно после 18часот, може и на дневница. Имам искуство во продажба. По можност да е во близинана Карпош, бидејќи до 17 сум со обврски.
http://www.onecontact.com.mk/ rqzgledaj na stranava, cesto imaat oglasi po kariera i vrabotuvanje. Samo vtori smeni rabotat i 3ti moze pola rabotno vreme sve e na angliski ili francuski. Se raboti za online naracki na pica za kanada.