Здраво, сакам да ве прашам дали можам да најдам работа во Битола, имам 17 години(за два месеци 18 ) , можам да работам секаква работа. Фала однапред ☺️
Мизерна е платата во црква, бар беше, а обврски еден куп, башка немаш стаж. Мајка ми работеше неколку години. За големите празници си по цел ден на работа а и ноќе за велигден нели после 12 после служба, исто јадењето го спремаат жените. Исто и касите еднаш месечно мислам се бројат сите пари тоа е цел ден. Мајка ми лошо помина, не би да зборам тука..
Zdr na site baram rabota kako higienicarka vo skopje (vo vlezovi kancelarii i stanovi) ako nekoj znae dali na nekogo mu e potrebno neka pise fala od napred 3 god imam.iskustvo
moze da iskontaktirame za sorabotka na proekti 078217985 nikola aritonprim@yahoo.com ako ste zainteresirani za digitalen marketindg i malku terenska prodazba da iskontaktirame aritonprim@yahoo.com Moze da ikontaktirame aritonprim@yahoo.com nie sea pravime web i internet prodavnia
Здраво друштво, Ми треба препорака за вработување во некоја ИТ компанија. Учам самостојно веќе година и пол, секој ден. Ќе дојдам до интервју, ќе ми дадат задача. ќе ја решам, ќе поминам и на техничко интервју, но ништо понатаму. Нема вработување. Некако немам среќа. Ова ми се има повторено повеќе пати. Мислам дека проблемот е во тоа што за позицијата за која аплицирам бараат еден извршител. Можеби повеќе лица сме ги задоволиле критериумите, но бараат едно лице, и само едно лице ќе вработат. Овие другиве иако добро се покажале - отпаѓаат. За жал јас сум секогаш во вторава категорија. Па така, доколку некој работи во ИТ фирма и може да ме препорача би му бил благодарен. Имајте убава вечер.
Барам работа. Работам веќе social media marketing, курсеви немам завршено, но учествував на Еразмус проекти од област на Е-Бизнис и невладини организации. Можам да правам кампањи на социјални мрежи и да изработувам постови/слики за објавување секојдневно на страниците на социјалните мрежи.
Мислам дека човек треба да има некое си работно искуство за да се регистрира и работи таму. Не знам ако пробам колку ќе успеам. Мада, чим ситуацијава е таква (тапа), паметно ќе ми биде да пробам
Некој искуство со предавање за онлине училиште за англиски јазик Duo Lingo? Со Native Camp пробав, ама некогаш софтверот не реагираше, значи требаше да бидеш слободен кога било - што не ми одговараше, имам дома обавези други.
Здраво,дали би можел некој да ми објасни како оди продажбата преку интернет? Не сум запознаена со таа работа, а сакам да започнам да продавам преку интернет со порачки.
Ќе си направиш на фб или инстаграм профил. Е сега за плаќање може да биде кога ќе го предадат производот или на сметка. За на сметка треба да имаш регистрирано фирма. Нарачки ќе си примаш преку порака.
Абе дечки едно прашање. Не знам законски како оди таа работа и си реков ај ќе прашам. Моментално стажирам,но дали доколку ми се пружи прилика да работам нешто што не е поврзано со мојата професија или треба прво да ми заврши стажирањево?