Не какво прекинвање,ќе си стажирам јас немам проблем за то.Мене ми е дали смеам да работам дури стажирам,оти стажирањето ми е саат-два отприлика зависи како ќе се договориме,а во меѓувреме се мислам дали да аплицирам да работам негде,не знам како е по закон...
Па веројатно би можела, барем со пола работно време сигурно би можела Најдобро прашај во АВРМ или пак в фирмата каде стажираш
Имате на Фејсбук група, за вработување во ит секторот пишете таму, обично поискусните колеги од овој сектор препорачуваат фирма или даваат насока кај да се јавиш. Среќно.
Друштво, Дајте ми мислење каква фирма е Виталија? Дали познавате некој што работи таму? Какви се луѓето? Прашувам не за во производство туку за менаџментот?
Едно прашање што мислите за работа како хигиеничарка во градинка, знае ли некој како е? ********************* Знае ли некој негде во драчево ако слушнал, или ако има, да бараат девојче за работа како хигиеничарка? Многу ке ми значи ако знае некој фала однапред
Zdravo, da ve prasam dali nekoj znae kako mozam da najdam rabota za promoterka odnosno delenje flaeri bidejki sekoj oglas e mnogu star a i baram nekoe sigurnoo mesto.
Барам втора работа од дома или работа за викенд. Имам доста слободно време па би сакала продуктивно да го искористам. Само да не е од типот на lyconet, herbalife, limes, tiande и сл.
Ве молам помош ,барам работа поврзана со германски јазик. Ве молам помогнете доколку знаете.Некоја работа што нуди познавање на германски јазик.
Ај ако може некој да помогне, дали некој има работено во кујна, садомијачка и ете да прави салати, дали све тоа мора на памет да се знаат сите салати? Помош ве молам
Знам дека ке ме научат, но проблемот е во тоа што само не знам дали треба да ги знам на памет, како нели кога работиш во маркет треба шифрите на памет да ги знаеш. Тоа ми е проблемот
Јас имам работено, не се секирај брзо се учат, а со тек на време и брзина ќе стекнеш. Ќе видиш првиот ден како ги подготвуваат и ќе се научиш. Ако мислеш дека ќе ти е тешко да ги запомниш сите состојки запиши си ги.