Здраво, Барам во некоја црква работа како клисар, продавач, помагач, или нешто слично, било што (машко сум).
Барам работа како contet writer. Доколку знаете на некого да му треба- одржување на страна со статии или сл пишете ми
Ако на некого му треба превод од англиски или шпански јазик за нешто ,може да ми пишете и ако некој знае сајт за заработка онлајн за пишување нека каже
Baram rabota kako dostavuvacka vo istocniot del so B kategorija dokolku znaete nekoj takov oglas bez drugi baranja kako poznavanje jazik ili iskustvo kazete mi
Ако имаш сопствен автомобил, можеш да си отвориш фирма во вид на Трговец поединец, и да бидеш самовработена, многу се помали месечно давачките за ТП отколку за ДООЕЛ, и најважно не ти треба почетен капитал за ТП за разлика од ДООЕЛ. Инаку ќе си работиш исто како што работат и ДООЕЛ, една добра веб страна за да се испромовираш и една радио реклама и можеш лично да им пушташ понуди до потенцијални клиенти за соработка, напочеток ќе ти биде тешко додека најдеш клиенти за да заработиш до година дена ќе се разработиш, секому му треба достава и правни и на физички лица, важното е дали имаш волја за да направиш чекор да бидеш ,,сам свој газда."
Baram rabota za lepenje deklaracii pakuvanje ili kancelariska rabota so rabotno iskustvo vi blagodaram
Студент сум на Филолошкиот факултет и би сакала во слободно време хонорарно да преведувам од англиски на македонски и обратно. Дали имате повеќе информации каде би можела да најдам ваква работа од дома?
Некој да понуди работа за Викенд ..Сабота , Недела...Хонорарно , како додатна работа? Бидејќи работам преку недела?
Quato caffe во к.вода бараат келнерки, работев таму на испомош пред година време, ако ти одговара ќе ти пратам контакт.