Да не знае некој кои се најперспективни фирми за проектирање/дизајн на мебел и ентериер во Скопје во моментов каде би можела да аплицирам за пракса или некој што бара практиканти или нуди вработување?
Барам работа во Охрид. Со високо образование сум, и платата да не е под 25.000 денари. Работата не мора да е во врска со образованието. Сите кои имаат потреба нека ми пишат ЛП. Понудата важи до 24.08.2021.
Итно барам втора работа со скратено работно време без разлика дали физички или од дома, имам прва работа со работно време прва смена од 07:00-14:30 и втора смена од 13:30-20:00, со тоа што се менувам на една недела.
Барам платена пракса/работно место за деловен и финансиски асистент(завршена обука)која вклучува: благајна архива даноци пресметка на плата/годишен одмор
Имаш многу актуелни огласи за во продавниците што ќе се отворат во новиот мол - Skopje East Gate. Отвори види на Kariera.mk и на Vrabotuvanje.com
Барам работа од дома, пред дипломирање сум на Филолошкиот факултет: Преведување и толкување (англиски-германски).