Pa i imaat pravo, sekakov narod odi tamu. I ke kisnat po cel den istite i plus ako treba kafe da gi sluzis ke ti dofrlaat polupijani
Polosho e, oti tuka ako utnis vnesot na kombinacijata - ajt prijatno. I plus da mu naplatis pijacka. Vo kafic imas edno kafe i cel den ke kisni - pomala e sumata na pari. So 50 ili 60 denari ke pomini 3 saati. Realno ne se isplati za zensko. Ako veke odis taka, odi vo kafic. Barem pokulturni i pomladi luge ke ti idat.
Барам хонорарна работа во Скопје. По професија сум новинар, а имам работено и четири месеци во сендвичара. Добро познавање на англиски јазик и возачка дозвола Б категорија
Nekoj iskustvo so NicheStack, baraa pisuvaci na tekstovi na angliski, dvajca mi nudea za istata firma da pisuvam.....jas test tekstovi pustiv ama ne znam nisto. A i na glassdoor ne mu vervam, oti od firmite baraat da im pisuvas pozitivni mislenja
Epa mal grad sme,malku lugje sme site firmi rabotat nivni lugje familija,a po fabrikite ne mi se mava 1 2 3 smena za 17 ijadi..
Zdravo, imam primarna rabota, no za zal finansiski ne sum bas najdobra pa zatoa baram dopolnitelna rabota. Samo 2ra smena kako sadomijacka ili pak delenje na flaeri... ?