Baram rabota po 5 - 6 h na den, ne prijavena moze i na dnevnica od ponedelnik do petok moze i na dnevnica Skopje
Дали имате искуство со работа во маркетите Рамстор и Тинекс? Каде има подобри услови во тие маркети а можеби и во други како на пример Стокомак кипер КАМ или други маркети ? Кои можат да ми дозволат да работам дури студирам и да ми овозможат добра просечна плата како продавачка на некој од тие популарни маркети ? Какви добивки се има во тие маркети? Дали има строги правила или нема?
Ако на некој му треба contet writer било на англиски или македонски ,може да ме исконтактира Ви благодарам
Барам работа како садомијачка, промотерка, за лепење на декларации или делење флаери во Скопје. Само 2ра смена.
Здраво Дали некој има искуство со еуро линк осигурување? Консултант за продажба? Какви се условите за работа?
Дали знае некој каде има позиции за илустратор или графички дизајнер? Бајаги сум млада, ама имам високо искуство со полно портфолио.
https://kariera.mk/ види овде, ако не отвара преку линкот, во градови смао селектирај Битола и ќе ти искочат
Здраво. Имам работено во кујна кувар. Во моментов никаде не работам. Некој нешто да понуди за Скопје во Центар. Немора да е кујна може и бутик ама кај и да барам ми бараат искуство за бутик.... Ке ве молам.. Итно ми е.... Фала поздрав
Oti sum so malo dete ne mozam tri smeni da rabotam, inaku za takva rabota ima. Samo na 7 godisen kako bi mu objasnila deka posle 3ta smena ti se spie, ke ti vlegva dodeka spies. A ako ne spies 5 dena, bogami ne mozis da izdrzis. Zatoa sum malku nesoodvetna za rabota vo fabrika. Inaku ima fabrika za klimi, ne znam zosto - i taa e 3 smeni. Ne znam kakva logikata e da se raboti i tamu 3 smeni ama ete.