Завршив средно медицинско пред 2 години, имам лиценца-дозвола за работа. Каде треба да се обратам сега за да најдам работа?
Да се надоврзам ако може, не знам дали е за овде прашањето но ме интересира колку даваат почетна во фирмиве, Сетек, Нептун, Анхоч Техномаркет и сл... Ако има некој инфо, фала ви
Минимална, плус бонус од тргет на маркетот, околку 18-20к, ова е за техномаркет и анхоч. Сетек и Нептун ако не сум грешка даваат малку повеќе плата
Дали знаете слична работа како во партнер компанијава? Не е битно дали со пола или цело раб. време. Лепење декларации, средување/редење на роба низ магациниве низ моловиве итн
Родендените се нешто најубаво на целиот свет особено за малите деца кој, постојано си играат си пејат и се забавувааат во роденденските игротеки а некои и во своите топли домови. Па вака да започниме нешто им фали а тоа е дополнителна забава од клован или зајак или некој супер херој па затоа денес барам работа за да работам во роденденска игротека и се разбира по домови и слично. Ве молам помоогнете ми да ја најдам таа работа... Поздрав Grad na vrabotuvanje -Битола Raboten odnos (neopredeleno/opredeleno vreme)Rabotno mesto.Зававен лик супер херој клован(sto bi rabotele) Struchna sprema.Средно училиште трета година Stranski jazici..Англиски 100 % Poznavanje na kompjuteri 50% Vozchka dozvola немам
Феминки, здраво! Сакам да заработам некој денар, живеам во место со ограничени работни места па не можам да си најдам салам работа. Дали знаете некоја работа преку интернет со сигурна заработка? П.С. не мислам на авон, тианДЕ и сл. Ви благодарам однапред.
Здраво, дали некој бил на интервју за работа во Пандора -продавница за накит да ми каже нешто повеќе? Фала ви
Не бараат, знам сестри кои сега се исповработија и ниедна не е со искуство, освен една која има 1 год.искуство. На само интервју прашуваат дали си со искуство или не, зависно од тоа е и платата.
Можеби, јас последно кога го видов огласот пишуваше така, наведена беше и платата. Сепак тоа беше пред години, сега не знам како е.
Да, ова со сигурност од 100% знам затоа што и јас бев на интервју пошто бараа и доктори, со мене на интервјуто имаше и сестри и сите работат
Здраво, дали некој знае место во Битола каде што можам да работам само во викенди бидејќи сеуште сум средно и не можам да работам преку недела?
Здраво. Студирам преведување и толкување на јазици и барам работа некаде со преведување на англиски, шпански и француски на македонски и обратно? Дали имате некој или пак знаете да се бара? Или пак да ми предложете веродостојни страници на интернет