Работа во Call Centri или Customer Support со англиски јазик. Или било што поврзано со англиски јазик, од дома или Скопје.
Работа со италијански јазик? Еден имаше ставено оглас во група што ја следам на фб, за работа со италијански, плата до 700 евра. Му пишав, не ми врати. Има некој абер што би била работата?
Dali znae nekoj sajt,firma sto nudi online anketi za rab od doma,telefonski I slicno Ili nekoi istrazuvanja da se vrsat online?
Здраво Дали некој нуди работа од дома од смисла маркетинг или регрутација или сметководство со англиски јазик може да е и американски и англиски или било кој странски пазар може и македонски секако. Доколку некој може да ми помогне или има информации нека ми пише во инбокс Благодарам.
Барам работа во областа од Архитектура, скоро магистрирав, знам да работам на аутокад, скетчап, здс макс, фотошоп, но сеуште немам искуство, а секаде бараат со искуство, мене очајно ми треба работа.
Proveri direktno vo saloni za mebel kade sto izrabotuvaat mebel, da rabotis na crtanje na skici i slicno. Toa normalno za pocetok. Znam arhitekt vo moj grad raboti vo rabotilnica za vrati, odnosno gi crta
Хмм...исто и јас би сакала да знам.. А на upwork?Си пробала нешто преку оваа платформа или слични такви freelance сајтови?Искуство со нив?
Нудам часови по Англиски јазик за деца до 14 години (основно образование), за територија Скопје. Термински истите сум во можност да ги одржувам после 17:30 секој работен ден, викенди од 08-20 часот. Истите се одржуваат на Ваша локација. За дополнителни информации дм
Baram rabota vo Prilep, imam 22 godini (mask pol) so rabotno iskustvo vo oblozuvalnica,kelner,magacin .. Info vo poraka na forumov.