Дали може да ми дадете идеја каде може да работи 18 годишно девојче летово барем, се уште е средно школо. Освен во кафулиња?
Здраво на сите. Барам работа сезонска во Охрид, некој што нуди работа, предлог? **************************** Што мислите за работа на рецепција? 20 годишна девојка сум, дали ќе се снајдам бидејќи прв пат ќе се соочам со вакво нешто. Утре ќе појдам да разговарам хмм.. Претходниве 3 години работев но сосема друго за разлика од ова а сакам да сменам. Што мислите?
Зошто да не се снајдеш? Ако знаеш јазик, нема да имаш никаков проблем. Иначе сезонска работа во Охрид има колку и да сакаш, зависи што ти сакаш да работиш. Ама ете, рецепција според мене е подобро, него ли во маркет или келнер/шанкер.
Здраво Барам работа за лиценциран доктор по општа медицина или лиценцирана медицинска сестра во Скопје.
Ла Вита бараат доктор, Неуромедика бараат се (али слушам лоши работи) и мислам Промедика бараа и др и сестра.
Барам некоја работа онлајн после работно време. Значи некоја работа со пишување, ексел нешто било што, не сакам продажба или кликање...
Јас аплицирав и испратив CV, aма ништо од тоа. Испратив и во Систина и Жан Митрев, ама и од двете места нема ништо...
Здраво Искуство со М1 киоск? Ми треба работа 2 месеци па се мислам дали вреди да се впуштам. Гледам нон стоп имаат оглас и малку ми е сумљиво.
Upwork и специјализирани агенции што можат да те тренираат за таква позиција и ќе ти најдат клиент за кој ќе работиш.
Pa ja 3 meseca baram i uste baram po upwork i xa zal nisto nemozam da najdam Za kakvi agencii mislis ne sum zapoznaena so tie
Здраво феминки Ве молам доколку некој има информација за аптека каде што е потребна лиценца за работа од фармацевт да ме контактира