Пробај си ја среќата овде. Има онлајн агенции кој ќе те обучат да станеш Virtual Assistent и тие ти наоѓаат работа за тебе. Е сега можно е да те плаќаат по 5-10$/h, ама па добро е за да добиеш искуство понатаму ти ќе си определиш повисока сума.
Здраво. Сакам да вр прашам дали знаете каде во Штип можам да најдам работа за преку лето како студент додека да ми почнат предавањата во октомври?
Zdravo, edna drugarka me zamoli da pisam tuka, ona ima 18 godini bara rabota vo nekoe restorance ili kafikj, nekade vo centar na Skopje okolu plostadot nekade ili pak vo kisela voda, a bi mozelo da e i vo debar maloo, samo da ne e kelnerka. Dokolku nekoj znae odma neka mi pise, vi blagodaram odnapred
Zdravo, moze li da mi predlozite nekoja agencija za promocii i delenje na flaeri vo Skopje po moznost da isplakjaat dnevnica navreme ili pak negde kaj sto bi mozela da rabotam neprijavena samo da ne e vo kafic.
У Сити Мол види у овие Масимо дути, Зара, тие на Индитекс, прашај ги буквално дали им треба вработена. Можеш деца да чуваш, игротека види, сладолед продавај.
Dali nekoj znae kaj mozam da najdam rabota vo Skopje za preku letovo dodeka sum na raspust, od septemvri ke pocnam pak so skolo. Vo nekoe restorance, kafana ili pak meana? Dokolku znae nekoj neka mi pise odma, vi blagodaram odnapred
Baram moznost za online praksa i vklucuvanje vo realni proekti so PHP programski jazik. Ako znaete nekoja skola isto taka upatete me vo lp
Јас имам искуство од бензинска, генерално позитивно. Пиши ми во инбокс доколку си заинтересирана за повеќе детали околу работата.