Pa i za drugarka mi barav rabota i za mene, ama ona se otkaza i nekjna otide na odmor pa sea baram samo za mene
Треба да си направиш CV и лично да отидеш во сите ресторани, кафичи и меани и да побараш да зборуваш со шефот. Само така ќе најдеш работа. Направи и оди, ако чекаш од понеделник ќе си дојде септември и ќе останеш без работа. Ако чекаш на форумов да ти каже некој нема да дочекаш. Дали си сигурна дека сакаш да најдеш работа и да работиш или бараш за да не најдеш? Тоа е прашање што треба сама на себе да си го поставиш. Надвор од комфортна зона!
Мене ме интересира во помалите градови како се наоѓа работа? Пријавена сум во аврм како активен барател на работа, постојано барам огласи, на ниту еден сајт нема да се најде активен оглас за во мојот град, а гледам на повеќе места нововработени, и тоа деца тукушто излезени од школска клупа. Бев и во еден ресторан прашав, разговарав со газдата, не ме исконтактира. Не знам дали да појдам по продавниците да барам контакт од менаџери/газди, не ми е јасно.
Дечки фабрика Ванхол бара еден за од утре да се почне до крај на месецот непријавен плаќаат по 1.000ден дневница од 08 до 16 часот со превоз и храна, контактирајте ги ако не нашле.
Dobar den!Dali znaete nekoi agencii vo Stip koi vrsat organizacija za privremena rabota vo Mc Donalds vo Germanija?
Се бара работа за самохрана мајка со дете со попречености,прва смена само,жената има завршено факултет со храна нешто не знам точен назив на звањето,во Битола. Доколку можете да помогнете,кажете♡
Здраво, ме интересира дали има некој што работи во ВАНХОЛ, да ми каже нешто поише инфо, по можност доколку има женско некое. Ви благодарам многу
Здраво,дали некој има инфо каде бараат работници (без разлика дали е Битола,Ресен или Охрид) за млад 26годишен дечко со завршен курс за веб програмирање?Може и во фабрика.
Дали некој работи во Taskforce? Ако можи да ми пиши за неколку прашања. Дали мора англиски, кои се потребните вештини и слично...
Искуства со работа во Кам маркет? Што е разлика помеѓу касиер/продавач? Работните обврски кои се? И дали треба да се достави диплома за средно завршено или не треба?