Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Барам работа

Дискусија во 'Барање работа' започната од Marley, 25 јануари 2010.

1. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.484
    Допаѓања:
    12.548
    Мене ми искочи како спонзорирано на фб дека бараат работник, и дека не е потребно искуство а баш ми беше по струка а и пишале дека ќе држат прво обука, кога отидов таму беа нешто као а од ова имаш знаење, а од ова имаш знаење, и предходно ми пратија 100 технички прашања да одговорам за кој реално можев да си најдам одговори на интернет, ама не го направив тоа, и на интервју ме прашуваа од тоа што сум го одговорила дека го знам, тоа што сум пишала дека не знам не ме прашаа, и тој ми рече дека единствено јас сум имала на дел од прашањата пишувано дека не знам, сите се одговарале, прво ми рекоа еден месец обука, а после една недела таму се договоривме за плата и да ме пријават, и таа недела кога ја имав 'обуката' буквално се сама работев, тој што ми држеше обука ми рече работи тоа тоа тоа ако не знаеш прашај ме, а кога го прашував ми викаше прашањата нека бидат во облик на консултација а не сработи ми го ова и буквално никогаш никава полза од него немав, само чичко Гугл ми помогна и Кинезите кој прават туторијали .. И така си ја најдов првата работа по струка, реално, платата е мизерна, местото е онака полумизерно ама ќе работам овде колку да имам што да пишам во CV кога ќе барам подобро работно место кое не би го нашла ако немам искуство.. Под мизерна мислам на пријавена на пола работно време, а одам цело, пола плата преку сметка, пола на рака, и плус останувам +1 саат ако нешто немам завршено да завршиме заедно со газдата кој си работи на др работно место..

Последна измена: 28 септември 2022
    На Meckicja му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kate28

kate28 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2013
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    15
    Zdravo dali nekoj znae kako stojat so.plati vo Deni internacional.Fala

3. natasaah15

natasaah15 Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2022
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    62
    На која адреса аплициравте тие што имате поднесено цв за во а1? Од страната каде што им е огласот преку апликацијата не успеав поради тоа што cvto не ми е во пдф форма и никако не успеав да го конвертирам, па им го испратив на маилот што го имаат на страната на а1. Може да претставува проблем? Ве молам за помош.

4. rrrrrrrrrr

rrrrrrrrrr Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    173
    Дали сте запознаени некоја компанија да нуди работа од дома преку интернет нешто како корисничка поддршка? Имам слушнато дека некои дополнително работеле од дома за странски фирми преку интернет комуникација, пред се на англиски. Е сега Мајорел, Таскфорсе, Телеперформанс имаат огласни но тие нудат работа во канцеларија. Мене ме интересира за од дома нешто дали има?

На warrior и QuickBro им се допаѓа ова.
  5. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    7.062
    Како не си успеала да го конвертираш, еве една од многуте страници за конверзија, сигурно ќе биде успешно
    https://smallpdf.com/word-to-pdf

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  6. bunnie

bunnie Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2018
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    30
    Здраво,јас сум редовен студент и би сакала да прашам дали има некој да понуди сменска работа ,во кафич ,бутик и сл. на дневница во Битола??

7. Saraahh

Saraahh Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    2.351
    Барам пракса или работа како прехранбен/биотехнолог...

8. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.110
    Дени е една од најголемите фирми за превоз и шпедиција во земјава, јака фирма се а и платите се добри, ако имаш можност само напред и со среќа

9. kate28

kate28 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2013
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    15
    Fala mnogu za infirmacijata. Imam i jas iskustvo vo stranska firma, panse nadevam deka kje imam prednost.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Vorten

Vorten Нов член

Се зачлени на:
    12 октомври 2022
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво. Дали имате некој предлог за работа од дома со добра заработувачка? Или со физичко присуство, само прва смена. Искуство имам во угостителтво, во Американска компанија (увоз/извоз) со камиони и како Call Agent на Англиски јазик. Секоја идеа е добродојдена!

11. SaraTrajkova

SaraTrajkova Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2015
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    22
    Baram rabota vo Kumanovo - butik..

12. ivanamackica

ivanamackica Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2018
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    1.046
    Видов оглас за работа се бараат продавачки на сладолед во Тренд. Дали е комплицирана работава или не баш? Искуства???

13. Vanessa900

Vanessa900 Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2020
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    7
    Здраво,,сакам да ве прашам дали имате информација дали се бараат работници во бутиците како што се ваикики теранова калиопе зара,,дали некој работел, какво искуство имате,,колку е платата,,моментално барам работа,,се надевам сигурна,,имам работно искуство,,секој одговор и информација е добредојдена,,благодарам однапред,,извинете ако прашањето е несоодветно.

На QuickBro му/ѝ се допаѓа ова.
  14. QuickBro

QuickBro Активен член

Се зачлени на:
    26 септември 2022
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    27
    Pisi i na Spendzarska na instagram imase na story deka ke otvarale nekoj butik vo Skopje ete moze ke ti pomogne

На Vanessa900 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Vanessa900

Vanessa900 Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2020
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    7
    Ти благодарам

16. Мари_ja

Мари_ja Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2019
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    16
    Пробај во Фруктал, Европа, Вива сокови

17. SaraTrajkova

SaraTrajkova Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2015
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    22
    Dali nekoj ima raboteno vo Bazaro (prodazen personal), iskustvo?

18. Maryy.

Maryy. Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2022
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    84
    Здраво, најочајно барам работа, може да е административен асистент/работник, или слично, во една смена. Цело време сум на порталите за вработување. Факултет имам завршено. Ве молам, секоја информација е добродојдена, моментално работам до договор на дело. Ви благодарам.

19. Aannn21

Aannn21 Активен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    13
    Zdravo. Studentka sum i baram nekoa rabota so skrateno rabotno vreme kaj moze da najdam da mi preporacate nekade. Blagodaram

20. magi033

magi033 Нов член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    6
    Видов оглас за работа во Cineplexx киното барат ,,Редар" :^) Знае ли некој за што поточно се работи?? Каква работна позиција е ова? На огласот нема ништо подетално напишано|(