Здраво. Со високо завршено образование сум, општествени науки, би работела административни работи, исто со дечиња кому му е потребен образовен асистент,познавам основни вештини за работа со компјутер и познавам основно ниво на англиски јазик. За се што би одговарало на тоа контактирајте ме.
Дали некој знае нешто општо да ми каже за психијатриската болница "Скопје" во нас. Бардовци? Нешто што сте разбрале како е таму за работа? Услови, смени, плати, било што.
Бараа во новоотворениот машки бутик, спроти Waikiki, до семкарата. Да провериш, можеби уште не нашле.
Дечки здраво Барам работа доколку некој нешто знае да ме контактира. Искуство во шпедиција, транспорт, извршување на административни и финансиски задачи, познавање на англиски јазик. Имам високо образование и неколку пракси. Благодарам
Барам работа за одржување на стан куќа за чистење град Охрид доколу некој бара нека ми пише во порака за број
Здраво, ваше мислење дали е лесно да се најде работа од дома без искутво, и ако знаете како и каде ве молам да ми дадете предлог, може да бидат и странски фирми знам англиски. Благодарам однапред може и во порака.
Луѓенца, дајте идеа некоја за работа. Ми требаат дополнителни приходи, ама не нешто шо е на 8/4 саати пошто така никогаш нема да го завршам факултетот ахаххаха. Сум се мислела за часови за деца, вака во период кога идат тестови. Ама ми треба да го повторам материјалот. Колку пари да им зимам од саат ипол? ми треба за џепарац, така да не ми требаат кузнае колку пари ама до 3000 неделно да стигнам. Или нешто од дома, преводи, не знам дајте идеи. Не возам често со кола, така што многу време би губела на шетање до работата и назад. Тоа со Авон и Орифлејм како оди? давајте идеи ајде...
Имаш кликни јади, корпа за достава. Со авон и орифлејм немаш многу ќар искрено треба да правиш по 5-6 000 нарачка за да имаш некој бенефит и пак треба да продаваш нешто што не е намалено за да имаш поголем попуст за тоа.
Зависи какви познавања имаш. Ако стоиш добро со англиски (иако може да се најде работа на сите јазици), види тука https://www.upwork.com/ Има работа за преведувачи, дизајнери, ИТ, писатели, лични онлајн асистенти, видео продукција...