Што би можела да работам долнително од дома, а да не е upwork? Читам нешто пакуваат и слични ствати. Како оди тоа?
Јас на таа возраст работев на шанк и келнерка по цели лета. Многу забава и многу пари се заработуваа.
Што се треба да знам за да ме примат во една позната продавница за накит и часовници? Имам искуство со работа во продавница за бижутерија.
Zdravo Ke moze li poveke info okolu rabotata so chasovite na upwork?Jas doma veke drzam chasovi na nekolku dechinja.
Барам работа во Скопје по можност само прва смена, ако имате да ми понудите, млада сум амбициозна и знам англиски ако е предност. Може и во порака, фала.
Не знаев каде да го поставам прашањето па ајде тука... Има ли некој искуство со работа за странска транспорт фирма ? Се работи и комуницира на англиски ,ме интересира кои прашања се на интервју обично за таква работа? И каква е работата сама по себе,ако некој има искуство би сакала да сподели.
Здраво јас барам работа да диплам алишта. Може waikiki, coton или нешто слично. Ако има нешто такво ве молам да ми пишете. Другарка одамна тоа работеше и мислам дека ќе можам. Зашто јас немам работно искуство. Или по ваш предлог за некој што не е искусен би прифатила исто.
Здраво, Дали знаете некој што нуди работа во Штип со пола работно време(може и викенди) или нешто што се работи online (англискиот не ми e баш најдобар). Ви благодарам
Здраво, барам работа во Скопје со неполно работно време, ако може да биде флексибилен, т.е да можам да работам после предавања или пред. НАЈИДЕАЛНА РАБОТА БИ БИЛА: •Дадилка (било која возраст) • Подучување и помагање со училишните обврски (за основци) • Пишување состави и прераскажување лектири (основци и средношколци) •Спремање македонски јазик и литература ЗА МАТУРА Барам работа со половина работно време, во Скопје.
Барам работа но без пријавување бидејќи сум студент редовен,2 медеца ми се празни бидејќи не го положив условниот.... Предлози
Здраво барам работа(немам работно искуство).Платата може да биде и мининална. На територија на Скопје,Велес,Битола и Прилеп.