Baram rabota vo Skopje, student sum mi odgovara i polno rabotno vreme, po moznost vo Scm, dali treba da odam od prodavnica vo prodavnica ili da se prijavam na oglas (sto do sega ne najdov ni eden :/ )
Види во Зара, Страдивариус таму бараа на 20 часа. Јас аплицирав преку страната, ама изгледа треба директ во продавница да потполниш пријава. Ако случајно одиш прашај па сподели
Дали некој има работено на рецепција и како сте задоволни? Дали се работи во 3 смени секаде или има исклучоци?
Имам поодамна работено и баш се пронајдов, интересна и динамична работа, постојано запознаваш многу луѓе, што домашни гости, што странци и да мислам дека секаде се работи во три смени зошто иначе не ми е логично во спротивно, со летовите во доцните саати кој ќе ги прими?
Фала тии. Баш нешто такво ми треба, динамично и со луѓе. Да не е досадна работа. Има периодов доста огласи и се мислам да аплицирам.
Здраво луѓе, барам работа во Скопје, дали знаете работа што е само прва смена, имам и добро познавање на Англиски, ептен ми е потребна работа, може Центар или околината.
Барам работа на скратено работно време понеделник - петок. Од мај барем 3 дена во неделата да бидам прва смена. Најитно
Nekoj da mi kazi informacii za Taskforce, me interesira na koi pozicii se raboti bez zboruvanje na angliski samo so upotreba preku mail i slicno. I kako se odviva intejvjuto za rabota, koi se prasanjata koi gi postavuvaat? Koi se rabotnite zadaci?
Некоја препорака за стална работа со флексибилно работно време или сезонска работа, во и надвор од мкд, за студенти.
Не верувам да има Таскфорс таква позиција, работат со Америка, целата комуникација мора да биде на англиски.
zdr moze li poveke info za up work i dali ima nekoj sto bara da se pakuva od doma kako da najdam inf ve molam ako nekoj znae
Многу агенции нудат посредување за сезонска работа за студенти. Можно е уште да има време ама ако уште утре прашаш. Прашај во неколку да видиш што нудат, ако воопшто нудат нешто бидејќи е прилично доцна и не крај одлучи се.