Bas gitarista od Skopje bara da sviri vo bend, EX YU rock, stranski rock, avtorski pesni... 072 226 625
Дечки неодамна завршив курс за Copywriting / SEO writing / Content writing. Ако познавате некому да му треба копирајтер нека ми пише, имам искуство со пишување и работам веќе на Upwork. Барам нешто со пола работно време. Благодарам однапред
Барам работа од Понеделник-Петок,Скопје или Тетово,,имам дипломирано како Семеен Едукатор, плус познавање и интерес за мода,убавина,креативност и од областа на администативни работи
Zdr dali nekoj znae kakva e rabotata po standovite City mall? Ako moze da mi pise, me interesira i dali e skrateno rabotno vreme pozz
Има ли некој искуство со пишување статии, колумни за окно, факултети.мк или сличните страни? Како можам да најдам работа во оваа област?
Здраво,завршив курс за front-end (HTML,CSS,JavaScript,Bootstrap,SCSS,Wordpress) програмирање и моментално сум студент на ФИНКИ па доколку некој нуди пракса или работа нека ме контактира во порака.
Zdravo, sakam da rabotam nadvor od mk, odnosno hrvatska/crna gora kako sobarka ili slicno nesto. Ragleduvam oglasi i ima dobri ponudi no problemot e sto strav mi e sama da otidam. Imam 21 godina pa ako ima nekoja sto go planira istoto i bara nekogo za da ne bide sama neka mi pise.
Дечки здраво, веќе еднаш пишав овде и повторно би пишала бидејќи си барам нешто што е флексибилно или парт тајм. Конкретно завршив курс за copywriting, SEO writing, се занимавам и со маркетинг. Доколку знаете некој што нуди internship или позиција за Јуниор copywriter или вие познавате некому да му треба ве молам пишете ми во ЛП.
Potrebni se devojki za rabota vo Virtual Reality Center VERO JUMBO Plata 28.000 Rabotno vreme 8h Ne e potrebno iskustvo
Dobar den Bukvalno samo treba da ste ljubezni so lugje i deca bidejki se raboti za 7D Zabaven Centar Ako ne vi e problem slobodno javete se na 078 258 915