На кратко:филмот почнува со еден човек (во Италија)како ги малтретира луѓето на некој начин тој ги киднапира и потоа бара откуп.Воедно тој го киднапира глевниот лик во овој филм (италијански глумец не е Џ.К не му го знам името).Главниот лик го спасува некој негов роднина кој е воедно многу богат.Џ.К во овој филм е злобен богаташ кој продава лажни (од козметики до закачалки) и тоа се преку телевизија.Секако продуктите се лажни и фалсификувани.Близок роднина на главниот лик кој е на смртна постела воедно порачува од рекламите света вода.Тој набргу умира.Главниот лик решава да му се одмазди на Џ.К тој решава да го ограби по пат на штрајкови и протести.Цело ова време главниот лик ќе се преставува лажно.Тој ќе има добро организирана банда криминалци-професионалци.
E цел Џорџ Клуни си да знаеш Знаев дека не е филмот со него, ама ајде A па и италијански Важно го најдов
Извини.Одамна го гледав не ми е во добра меморија,ама сега ми го побараа едни другарки а не го знаев насловот.А со Џорџи Клуни е.https://www.youtube.com/watch?v=HKjSZdGBcRk
Filmov go davaa preeska na sitel, letna ljubov se vikashe ama nemozham da go najdam da go gledam na net, da ne mu znae nekoj pravilno ime?
абе на телма го дадоа денеска , нешто детето (бебе) добива модринки, а потоа се претвараат нешто во крила ,и ги напушта ...
Некој филм да ми каже пример како некој остров низ со момче и девојка (тинејцери романтични)? Ај ве молам девојки , Благодарам однапред