Нее, овој беше не многу популарен филм и не се ни сеќавам да го гледав на ТВ по вторпат.Како и да е, може е и овој Urban legend, може сум помешала нешто, па не се сеќавам убаво ќе си го симнам и ќе го погледнам.
филмов сигурно е од пре повеке од 10 год.. станува збор за серија кој ја даваа на мтв мислам беше, и мислам дека беше шпански филм.. се работи за деца кои танцуваат во школа за танцување, незнам дали беа студенти оти имаше различни возрасти.. низ филмов се откриваа и секојдневието на сите и на учениците и професорите.. значи никако да ми текне како се вика а на училиште не идев за да го гледам плис хелп
Првиот гиф е од серијата Teen Wolf,вториот од филмот Eternal Sunshine of the Spotless Mind,а третиот не знам.
третиот не е од филм туку песна од taylor swoft некој си правел гифови си сврзувал сцена со текстови.
Јас барам 2 филма: Првиот го гледав на сител па можеби пред 2 години. Се работи за едно семејство, кое добива одмор на Хаваите (а можеби и не беа Хаваи). Но, всушност тие се дел од едно реално шоу, а тие не знаат за тоа. Значи, постојано ги снимаат и ги прикажуваат на ТВ во градот кај што живеат. И им се случуваат многу смешни ситуации. Се сеќавам еднаш бегаа од еж (или верверица беше?). Толку се сеќавам Вториот го гледав на МТВ, се работи за едно племе, и едно шише од кока кола кое ќе падне од небото. Мислам дека беше Боговите паѓаат над тебе. Како се вика на англиски?
Девојки помош... Филмов го гледав одамна но никако да ми текне насловот,земаа малечки девојчина претежно што беа без родители мислам, и ги вежбаа секојдневно додека нараснаа,после тоа ги пуштаа да тепаат луѓе,тие убиваа притискајки по рбетот.Така нешто беше интересно филмче би го гледала повторно.