Каккооооо бешееее филмоооот....... се зборува за дечко и девојка кои почнуваат да пишуваат заедно песнии... толку памтааам..Хелп
Филмот се раскажува за дечко кој бега од полицијата, се преселува во друга држава мислејќи дека нема да го најдат. Се запознава со едно семејство ке го примаат во нивната куќа и на него гледаат како член од семејството. Тој се зближува со нив но мајката постојано го потпрашува зошто дошол во друга држава и дали има семејство но тој секогаш го избегнува одговорот. Во моментот нејзините деца заедно со друштвото и новиот член одат на излет, мајката дознава предхотно за тоа кој е всушност тој. И се јавува на полицијата и кажува дека убиецот живее во соседството. Во тој момент мајката звони на синот да се вратат од излет а полицијата го чека во дворот, полиццијата го затвара убиецот. Само на тој дел од филмот се сеќавам. Некој да не знае?
барам еден филм се работи за во иднина како ќе биде.Сите во тој град ќе бидат вештачко оплодени за да се уништи човештвото, ако некој затрудни природно го убиваат.Имаат формирано една група која сака да го уништи тоа.митекнува имаше една наместо нозе имаше раце.го даваа на телма но секогаш го фаќав на пола.Фала однапред
порано филмот мислам дека на А1 го даваа. Беше љубовна приказна за кинескиња и белец (ваљда американец) . Во 1920 или 30 се случува дејството.Кина е патријахална и девојкава ќе остани бремена и ќе роди ќерка-од дома ќе ја исфрлат, а тој ќе замини од каде што е дојден. После многу години кога веќе ќе порасни девојката (мн е убава глумицата) ќе се сретнат пак... бла бла.... не се сеќавам повеќе мала бев И мислам дека во повеќе дела го даваа
Случајно ми излезе трејлерот на фб.http://www.svet.rs/strani-svet/hollywood/kris-hemsvort-je-tako-seksi-u-novom-filmu-vacation-video еве го линкот но никаде не можам да го најдам филмот, дали сеуште не е излезен не знам. Ако знае некој каде да го најдам нека ми пише, Фала ви